​HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Çüngüş’te temaslarda bulundu
Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, halkın sorun ve sıkıntılarını dinledi.
​HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Çüngüş’te temaslarda bulundu

Haberin galerisi için tıklayın!

Diyarbakır’ın Cüngüş ilçesinde bulunan Yeniköy ve Yukarışeyhler mahallelerini ziyaret eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, burada halkla bir araya gelerek sorun ve sıkıntıları dinledi.

Kendilerine iletilen sorun ve sıkıntıları birçok platformda dile getirdiklerini belirten Yılmaz, her zaman halkın sorunlarının çözümü için ellerinden gelen çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Halk, genel olarak su başta olmak üzere altyapı sorunlarının olduğunu söylerken esnaf da iş yapamamaktan ve mahallede bulunan gençlerin imkânsızlıktan dolayı batıya gidip oralarda çalışmak zorunda kaldıklarından dert yandı.

Halk, gençlerin gurbete gitmemeleri için yetkililerin ilçeye gerekli yatırımları yapmaları gerektiğini söyledi. Halk, kentin milletvekillerinin ve idarecilerinin halkın sorunlarına kayıtsız kaldıklarını, siyasi partilerin ise seçimden seçime halkı ziyaret ettiklerini ifade ettiler.

Yeniköy Mahallesi’nde bulunan bir kanalın, halkın temiz içme suyunu kirlettiğini Yılmaz’a aktaran Çermik İlçe Başkanı Abubekir Akkılıç ise mahalleye yağışın olduğu zamanlarda kanalda taşkınların meydana geldiğini ve yaşanan taşkınlar sonucu Çermik’in kaynak suyunun kirlendiğini söyledi.

Yılmaz, bunun üzerine Çermik’in kaynak suyuna karıştığı belirtilen Yeniköy’deki kanalın içinde bulunan çöplerin temizlenmesini ve bu kanalın, ilçe kaynak suyu arasındaki bağlantısının kesilmesi için yetkililerin yağışlar başlamadan çalışma yapmaları gerektiğini söyledi.

Yılmaz, daha sonra  Yeniköy Mahallesi’nden ayrılarak Yukarışeyhler Mahallesi’ne geçti.

Yukarışeyhler Mahallesi’nin sağlık ocağı var doktoru yok

Yukarışeyhler Mahallesi’nde de halk ile bir araya gelen Yılmaz, kendilerine iletilen sorunları dinledikten sonra parti olarak bu sorunların çözüme kavuşturulması için çalışacaklarını söyledi.

Yukarışeyhler Mahallesi sakinleri Yılmaz'a, sağlık ocağının bulunduğunu fakat hemşire ya da doktorun bulunmadığını, söz konusu şikâyetleri milletvekilleri ve yetkililerin kulak ardı ettiklerini söyledi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde halk, HÜDA PAR heyetine kendilerini dinledikleri ve yanında oldukları için teşekkür etti.

Yeniköy ve Yukarışeyhler mahallelerindeki ziyaretlere HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz’a; HÜDA PAR Çüngüş İlçe Başkanı Mehmet Gündoğdu, Çermik İlçe Başkanı Abubekir Akkılıç ve partililer eşlik etti.

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-