Aday tanıtım programında konuşan Tanrıkulu: Önceliğimiz halkımıza hizmettir
Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesinde düzenlenen aday tanıtım programında, HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, Sur İlçe Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar'ı kamuoyuna tanıttı.
Aday tanıtım programında konuşan Tanrıkulu: Önceliğimiz halkımıza hizmettir

Program, Sur halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Tanrıkulu'nun açılış konuşmasıyla başlayan programda, HÜDA PAR'ın Sur ilçesine yapacağı hizmet vizyonu ve projelerini anlattı.

Tanrıkulu, yaptığı konuşmada Sur'un tarihi önemine vurgu yaparak, "Sur ilçemizin hizmete ihtiyacı var ve bu ihtiyacı karşılamak adına Mahmut Uçar'ı Sur İlçe Belediye Başkan Adayı olarak belirledik. Uçar, ilçemize yeni bir vizyon kazandırmak için var gücüyle çalışacak." dedi.

"Adayımız, Sur'u yaşanılabilir, huzurlu ve güvenli bir şehir yapmak için çalışacak"

Tanrıkulu sözlerine şu ifadeler ile devam etti:

"Şu anda biz Diyarbakır'ın merkezi olan Sur ilçemizde ve Sur ilçemizin de merkezi sayılan İçkale'de şehid sahabelerin huzurunda adayımızı açıklayacağız. Her adayın kendine göre projeleri ve vaatleri olur. Bizim genel olarak bakış açımız; neden 'huzurlu ve güvenli' diyoruz? Sur ilçemizde 40-50 yıl önce olduğu gibi bir huzur ortamının, komşuluk ortamının tekrar oluşturulması için herkesin rahat bir şekilde çocuklarıyla ve ailesiyle parklarda, caddelerde rahat ve güvenli bir şekilde gezebilmesi için belediyenin bütün imkânlarını seferber edeceğiz. Çünkü bizim önceliğimiz halkımıza hizmettir. Biz belediyenin bütün imkânlarını halkımıza aktaracağız.

Adil olacağız, bütün çalışmalarımızda ve bütün hizmetlerimizde adaleti göz önünde bulunduracağız. Sur ilçemiz; Diyarbakır'ın değil belki Türkiye'nin, İstanbul'dan sonra en çok tarihi eserin, ecdadımızın yapmış olduğu medreselerin, camilerin, hamamların yer aldığı ender ilçelerimizden birisidir. Dolayısıyla burada da inanç değerlerimize ve ahlaki değerlerimize uygun tekrar bir dönüşümün yapılması gerekiyor. Halkımıza hizmet etmek, inanç turizmini tekrar yaymak, teşvik etmek, yaşanılabilir, huzurlu ve güvenli bir şehir yapmak için adayımız gece gündüz demeden çalışacak. Adayımızı tanıyorsunuz, Sur ilçemizi mahalle mahalle, sokak sokak, karış karış bilen ve Sur ilçemizde doğup büyümüş sizden birisidir. Sizlerin de desteği, halkımızın da iradesiyle bu göreve talibiz ve inşallah böyle bir imkân elimize geçtiği zaman da halkımıza hizmet etme imkânı bulacağız."

"Biz çalmayacağız, rüşvet almayacağız, yalan söylemeyeceğiz ve kimseyi kandırmayacağız"

Tanrıkulu'nun konuşmasından sonra söz alan Sur İlçe Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar, halka hitap etti.

Uçar, "HÜDA PAR olarak 'Dürüst Siyaset Gerçek Adalet' diyoruz. İnsana, adaleti, hizmeti getirecek ve bu memleketin maddi ve manevi kalkınması için gereken bütün gayretimizi kullanacağız. Artık rüşvete, yolsuzluğa ve israfa dur diyecek kadrolarla bu memleketin hizmetine talibiz. Bu memlekette yaşayan kardeşlerimizin de emrindeyiz. Müspet manada hak ettiği hizmeti ayaklarınızın altına sereceğiz. Biz çırpmayacağız, rüşvet almayacağız, yalan söylemeyeceğiz ve kimseyi kandırmayacağız." ifadelerini kullandı.

Programdan sonra Sur Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Uçar, Sur ilçesindeki esnafı ziyaret ederek esnaftan destek istedi.

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-