HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı Olağan Kongresi 20 Aralık'ta gerçekleştirilecek
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut, 20 Aralık 2023 tarihinde 4'üncü Olağan İl Kongresini gerçekleştireceklerini söyledi.
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı Olağan Kongresi 20 Aralık'ta gerçekleştirilecek

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut düzenlediği basın açıklamasında, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı'nın 4'üncü Olağan Kongresi'ne tüm halkı davet etti.

İlçe kongrelerini tamamlayan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı, 4'üncü Olağan İl Kongresini 20 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirecek.

20 Aralık Çarşamba Günü Saat 18.30'da Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan kongreye HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu da katılacak.

Kongre hazırlıkları ile ilgili açıklama yapan Turgut, kongreye tüm Diyarbakır halkını davet etti.

Turgut, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Dürüst Siyaset, Gerçek Adalet şiarıyla, doğruya doğru yanlışa yanlış şiarı ile 2012 yılında kurulan HÜDA PAR, birkaç gün sonra 11'nci kuruluş yıl dönümüne girecektir. Rabbim hayırlara vesile kılsın.

Biliyorsunuz ilçe kongrelerinden sonra il kongreleri başladı ve İnşallah 20 Aralık 2023 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu'nun da katılacağı 4'üncü Olağan İl Kongremiz yapılacaktır.

20 Aralık 2023 tarihinde Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde saat 18.30'da yapılacak olan kongremize bütün hemşehrilerimizi davet ediyoruz." (İLKHA)

 

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-