HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç'ten işyeri yanan esnafa geçmiş olsun ziyareti
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç ve beraberindeki heyet, dün gece merkez Bağlar ilçesinde bulunan Gıda Toptancılar Sitesi'nde işyeri yanan işletmeciyi ve işletme çalışanlarını ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerini iletti.
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç'ten işyeri yanan esnafa geçmiş olsun ziyareti


Diyarbakır’ın merkeze bağlı Bağlar ilçesi Gıda Toptancılar Sitesi’nde dün işyeri yanan iş sahibini ve çalışanlarını ziyaret eden Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, yanan işyerinde incelemelerde bulunarak işyeri sahiplerine ve çalışanlarına “geçmiş olsun” dileklerinde bulundu.

Önceki gün Bağlar ilçesi Gıda Toptancılar Sitesi’nde bir iş yerinde çıkan yangında can kaybı ve yaralanma olmazken iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi. Yanan işyeri sahibini ve işyeri çalışanlarını ziyaret eden Faruk Dinç, incelemelerde bulunarak işyeri sahibine ve çalışanlarına “geçmiş olsun” temennisinde bulundu.

“Bizlere zarar verebilecek tüm tedbirleri almamız gerekir”

İş yerindeki yangında yaralanmanın ve can kaybının olmamasının kendilerini sevindirdiğini belirten Dinç, ‘‘Dün Gıda Toptancılar Sitesinde işyeri yanan iş sahibi vatandaşımızı ve çalışanlarını ziyaret ettik. İş yerindeki yangında yaralanmanın ve can kaybının olmaması bizleri sevindirdi. Oluşan maddi hasarın telafisi mümkündür ama can kaybının telafisi imkansızdır. Bizlere zarar verebilecek tüm tedbirleri almamız gerekir. Bu vesileyle tekrar maddi hasardan dolayı mağduriyet yaşayan esnafımıza ‘geçmiş olsun’ dileklerimizi iletiyoruz.’’ dedi.

“İtfaiyenin müdahalesi yetersizdir”

İtfaiye ekiplerinin yaptıkları müdahalenin yetersiz olduğunu ifade eden işyeri sahibi Medeni Güngörmez, “Diyarbakır itfaiyesi sadece dışarıdan su vurarak yangını söndürmeye çalışıyor. Sadece dışarıdan müdahaleden başka hiçbir şey yapmadılar. Bu nedenle yangın ikinci kata da sıçradı. Biz baktık yangın 2’nci kata sıçrıyor ve itfaiyenin müdahalesi yetersizdir bizde kendi imkanlarımız ile içeride camları kırarak müdahalede bulunduk. Eğer itfaiye ekipleri profesyonelce bir müdahalede bulunmuş olsaydılar bu ateşi maksimum 15 dakikada söndürecektiler.” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Dinç’e, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Emin Akyüz, Mustafa Şenol, Bağlar İlçe Başkanı Orhan Zeren, İl ve ilçe yönetim kurulundan oluşan heyet eşlik etti. 

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-