Dinç: Kudüs sevdalısı tüm halkımızı Mescid-i Aksa için meydanlara çağırıyoruz
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, siyonist işgal rejiminin Mescid-i Aksa ve Filistin’de gerçekleştirdiği saldırıları kınamak ve Mescid-i Aksa mücahitlerine destek vermek için Diyarbakırlıları bu akşam iftardan sonra Şeyh Said Meydanı’na davet etti.
Dinç: Kudüs sevdalısı tüm halkımızı Mescid-i Aksa için meydanlara çağırıyoruz

Filistin’in Kudüs şehrinde bulunan kutsal Mescid-i Aksa’yı işgal etmeye çalışan ve bu sebeple günübirlik saldırılar gerçekleştiren siyonist işgalcilere tepki göstermek adına tüm Türkiye’de olduğu gibi Diyarbakır’da da HÜDA PAR öncülüğünde kitlesel basın açıklaması düzenlenecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, Diyarbakırlıları merkez Sur ilçesinde bulunan Şeyh Said (Dağkapı) Meydanı’na bu akşam seccadeleriyle birlikte gelmeleri ve Mescid-i Aksa’nın Müslümanların olduğunu haykırmaya çağırdı.

“Seccademizi alıp Şeyh Sait Meydanı’na ineceğiz”

Siyonist işgal rejiminin her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da Filistin ve Kudüs’te saldırılarını artırdığını belirten Dinç, “Bu saldırıları kınamak ve Filistinli Müslüman kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ilan etmek için bugün Diyarbakır’da Şeyh Sait (Dağkapı) Meydanı’nda halkımızla buluşuyoruz. Bu akşam iftarımızı yaptıktan sonra seccademizi alıp Şeyh Sait Meydanı’na ineceğiz inşallah. Yatsı ve teravih namazlarımız hep beraber meydanda kılacağız ve sonrasında da Mescid-i Aksa ile ilgili basın açıklamasını yapacağız inşallah. Kudüs sevdalısı Diyarbakırlı halkımızı Mescid-i Aksa ve orada mücadele eden Müslüman kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ilan etmek adına Şeyh Sait Meydanı’nda olmaya davet ediyoruz. Rabbim hep beraber omuz omuza özgürce Mescid-i Aksa’da namaz kılmayı hepimiz nasip etsin inşallah.” dedi. (AMED HABER)

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-