Uluslararası Mezopotamya Bisiklet Yarışması Diyarbakır'da Yapıldı
DİYARBAKIR - ​ Uluslararası Mezopotamya Bisiklet Yarışması'nın üçüncü etabı Diyarbakır’da tamamlandı.
Uluslararası Mezopotamya Bisiklet Yarışması Diyarbakır'da Yapıldı

Mardin, Şanlıurfa ve Diyarbakır Valilikleri ile Büyükşehir Belediyelerinin destekleri ve Türkiye Bisiklet Federasyonu ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi (BKİ) iş birliğinde düzenlenen Uluslararası Mezopotamya Bisiklet Turu’nun üçüncü etabı Diyarbakır’da tamamlandı.

Uluslararası Bisiklet Birliği 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve "2.2 Elit Man" kategorisinde Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Malezya, İran, Bahreyn ve Gürcistan ülkelerinden 12 elit bisiklet takımının koştuğu bisiklet yarışının startının Mardin’den verildiği 3’üncü etabı Diyarbakır Valiliği önündeki finiş noktasında tamamlandı.

Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen ödül töreninde ilk olarak Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zeki Kutlu tarafından Vali Vekili Dr. Ahmet Naci Helvacı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Sabaz’a yarışmaya yaptıkları katkılardan dolayı birer plaket takdim edildi.

Daha sonra Mezopotamya Güzellikleri kategorisinde 1’inci gelen Torku Şeker Spor’dan Ivan Balykın’a turkuaz mayosu, Sprint kategorisinde Torku Şeker Spor külünden Onur Balkan’a Yeşil Mayosu, Genel klasmanda 1’inci olan Torku Şeker Spor’dan Nazım Bakırcı’ya Sarı Mayosu giydirildi.

Etap Klasmanında 1’inci olan Tebriz Takımından Hamid Pourhashemi, 2’nci olan Torku Şekerspor’dan Onur Balkan ve 3’üncü olan Brisa Spordan Yunus Emre Yılmaz’a madalyaları verildi. 

Kategori: Kültür & Sanat
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-