Ebu Ubeyde: Son üç günde 72 işgal aracı imha edildi, onlarca işgalci öldürüldü
Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, mücahitlerin, Gazze'de son 72 saat içinde 72 askeri aracı tamamen veya kısmen imha ettiğini, onlarca düşman askerini öldürüp yaraladığını bildirdi.
Ebu Ubeyde: Son üç günde 72 işgal aracı imha edildi, onlarca işgalci öldürüldü

Ebu Ubeyde, Telegram kanalından yaptığı yazılı açıklamada, son 72 saat içinde mücahitlerin Gazze Şeridi'ndeki tüm savaş cephelerinde 72 siyonist askeri aracı tamamen veya kısmen imha etmeyi başardığını bildirdi.

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

"Mücahitlerimizin, son 72 saat içerisinde siyonistlere yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda, toplamda 72 askeri araç (tank, zırhlı personel taşıyıcı ve paletli buldozer) tamamen veya kısmen imha edildi.

36 siyonist asker öldürülerek etkisiz hale getirilirken siyonist işgalcilere yönelik gerçekleştirilen füze, havan ve roket saldırılarıyla, siyonistlerle sıfır mesafeden yaşanan çatışmalarda çok sayıda işgalci ölü ve yaralı olarak etkisiz hale getirildi.

Mücahitlerimizin saldırı ve operasyonlarına maruz kalan işgalcilere tahliye ve destek gücü olarak gelen birliklere mayın, el bombası, anti personel  ve sığınak delici füzelerle saldırılar gerçekleştirildi, işgalcilerle sıfır mesafeden şiddetli çatışmalar yaşandı.

Keskin nişancı birliğimiz, Gazze'nin birçok bölgesinde hareket eden siyonist işgalcilere yönelik sniper operasyonlarında çok sayıda işgalci askeri vurarak etkisiz hale getirdi.

Siyonist işgal bölgelerine füze saldırıları gerçekleştirildi." (İLKHA)

 

Kategori: Dünya
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-