Evlat nöbetini sürdüren ailelere destek ziyaretleri devam ediyor
PKK tarafından çocukları kandırılarak dağa götürüldüğü gerekçesiyle HDP Diyarbakır İl Binası önünde evlat nöbeti tutan ailelerin 568'inci gününde umutlu bekleyişlerine devam ederken STK'ların destek ziyaretleri de sürüyor.
Evlat nöbetini sürdüren ailelere destek ziyaretleri devam ediyor


HDP Diyarbakır İl Binası önünde evlat mücadelesini sürdüren ailelere destek ziyaretinde bulunan İslam Barış Gücü Kurucusu Dünya Dilleri Merkezi ve Yeryüzü Halkları Dostluk Vakfı Genel Başkan'ı Selamettin Tellioğlu, Karadeniz annelerinden getirdiği tülbentleri hediye etti.

Beraberindeki heyetle birlikte aileleri dinleyen Tellioğlu, Hazreti Muhammed'in (Sallallahu Aleyhi Vesellem) "Zalime de mazluma da yardım edin." Hadis-i Şerifindeki emri gereğince Diyarbakır'daki evlat nöbeti tutan ailelerin yanında olduklarını vurguladı.

Zulmün karşısında birlik olma çağrısında bulunan Tellioğlu, "Bırakın şu düşmanlık taşıyan ucuz kafaları gelin gerçeği, hakkı görelim ve tabi olalım. İslam barış gücünü kuvvetlendirelim. Bölgede ve dünyada zulmü konuşturmayalım, barışı ve huzuru oluşturalım." şeklinde konuştu.

Tellioğlu, "İnsanlığa zulmeden siyonistlerin, emperyalistlerin ve zalimlerin bugünden sonra hiçbir malını ve hizmetini almayıp bütün dünyada boykot ediyoruz. Bu boykot Birleşmiş Milletlerde veto haksızlığı kaldırılıncaya, oy çokluğuyla uygulanıp yazılıncaya ve Filistin'deki işgal bitinceye kadar devam edecek. Bölgede ve dünyada terör bitinceye ve aileler çocuklarına kavuşuncaya kadar Diyarbakır Annelerinin yanındayız." dedi. 

Kategori: Genel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-