Meyve suyu kutusundan çıkan cisim şok etti
Bingöl’ün Solhan ilçesinde bir vatandaş, satın aldığı meyve suyu kutusunun içinde gördükleri karşısında şok oldu.
Meyve suyu kutusundan çıkan cisim şok etti

Bingöl’ün Solhan ilçesinde Mahfuz Erdemli adlı vatandaş, markette aldığı hazır meyve suyu kutusunun içindekiler karşısında şok oldu.


Konu ile ilgili açıklama yapan Mahfuz Erdemli, dün akşam saat 20.00 sıralarında marketten meyve suyu aldığını ve çocuğuna içirdiğini söyledi.


Aynı meyve suyundan kendisinin de içtiğini söyleyen Erdemli, "Sabah uyandığımızda çocuk hastaydı, bulantısı vardı. Bende de kırgınlık vardı.  Meyve suyundan olacağını hiç sanmıyordum. Çocuğum kustu. Bir daha meyve suyu istedi. İsterken annesi vermeye kalktı. Meyve suyu içinde yeşil yeşil parçalar çıkınca hepsini döktük. Dökünce kutunun içinde bir şeyin sallandığını hissettik. Kartonu kestik içinde bilmediğimiz bir cisim çıktı." dedi.


Savcılığa ve Tarım ve Orman Bakanlığına şikayette bulunduğunu belirten Erdemli, "Meyve suyunun son kullanma tarihi 2 Nisan 2019 olmasına rağmen meyve suyunun içinden iğrenç görünümlü böyle bir parça çıkması nedeniyle Solhan Savcılığına ve Tarım ve Orman Bakanlığına şikayette bulundum. Dosya devam etmektedir. Bu dosyanın takipçisi olacağım. Biz içtik zehirlendik, başka bir insanın zehirlenmemesini istiyoruz." ifadelerini kullandı.


Öte yandan savcılığın, şikayet üzerine soruşturma başlattığı, meyve suyu kutusunu ve içinden çıkan cismi incelemeye aldığı, söz konusu marketteki aynı markalı tüm meyve sularını toplattığı ve bunları da inceleme aldığı öğrenildi.


Kategori: Genel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-