Milli Eğitim Bakanı Tekin: Önümüzdeki yüzyılı insan fıtratına uygun inşa etmeyi arzu ediyoruz
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Önümüzdeki yüzyılı, insan fıtratına uygun, millî bir terbiye programı, kendi kültürümüzden, kendi geleneklerimizden, kendi geçmişimizden hareketle yepyeni bir yüzyıl inşa etmeyi arzu ediyoruz." dedi.
Milli Eğitim Bakanı Tekin: Önümüzdeki yüzyılı insan fıtratına uygun inşa etmeyi arzu ediyoruz

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Talim ve Terbiye Kurulunca Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinde düzenlenen "Öğretmenlerin Gözüyle Cumhuriyetin 100. Yılında Eğitim Sempozyumu"na katıldı.

Sempozyumun açılışında bir konuşma yapan BakanTekin, cumhuriyetin 100. yılıyla ilgili planlama yaparken en temel konuma konulan başlıklardan birinin yüzyılın birikimini, gelecek yüzyılı inşa edecek öğretmenlerle birlikte değerlendirmek ve ona göre planlamak olduğunu söyledi.

Tekin, "Önümüzdeki yüzyılı, insan fıtratına uygun, millî bir terbiye programı, kendi kültürümüzden, kendi geleneklerimizden, kendi geçmişimizden hareketle yepyeni bir yüzyıl inşa etmeyi arzu ediyoruz." diye konuştu.

 "Hep beraber birliği inşa edeceğiz"

Şu ana kadar en sağlıklı istişare ortamlarının öğretmenler odasında yaptıkları sohbetler olduğunu ifade eden Tekin, bu sohbetlerde öğretmenlerin karşı karşıya kaldıkları zorlukları, özel durumlarını kendisiyle paylaştıklarını, "1 milyon 100 bin kişilik istişare ordusu"nun fikirlerinden, kanaatlerinden faydalandıklarını anlattı. (İLKHA)

 

Kategori: Eğitim
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-