Siyer Yarışması'na katılan çocuklardan Peygamber Sevdalılarına teşekkür
​Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "O'nu Oku O'nu Yaşa" temasıyla düzenlenen Siyer Yarışması'na katılan çocuklar, böyle bir organizasyonu tertipleyen Peygamber Sevdalıları Vakfı'na teşekkür ettiler.
Siyer Yarışması'na katılan çocuklardan Peygamber Sevdalılarına teşekkür

Her yıl Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından 4 kategoride gerçekleştirilen "O'nu Oku O'nu Yaşa" temalı Siyer Yarışması bu sene salgın dolayısıyla ilk kez online olarak gerçekleştiriliyor.

Bugün birinci kategoride yer alan adayların katıldıkları yarışmaya yarın 2'nci, cumartesi günü 3'üncü ve pazar günü de 4'üncü kategori yarışmacıları katılım sağlayacak.

Geçtiğimiz hafta oluşan yoğunluktan dolayı bu haftaya ertelenen yarışmaya adaylar evlerinde bilgisayar, tablet veya akıllı telefon üzerinden katıldılar.

Yarışmaya katılan adaylardan Hebun Aydın, "Yarışmaya Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmek için katıldım. Peygamberimizin hayatını camide öğrendim. Ayrıca ailemin desteğiyle de her gün çalışıyordum. Yarışmayı düzenleyenlere teşekkür ederim ve aynı zamanda katılımcıları da tebrik ediyorum." dedi.

"Camide Peygamberimizin hayatı anlatılmasaydı öğrenemezdim"

Camide öğrendiklerinin kendilerine olan faydalarından bahseden Hüseyin Murtaza Adıyaman "Yarışmaya anne-babamın desteğiyle katıldım. Peygamberimizin hayatını camide hocalarımız bizlere anlatıyordu. Camide bizlere anlatılmasaydı öğrenemez, yarışmanın hiçbir sorusunu cevaplayamazdım." ifadelerini kullandı.

Yarışmayı düzenleyen Peygamber Sevdalıları Vakfı'na teşekkürlerini ileten Ebazer Taha Adıyaman ise "Siyer Yarışması'na kazanmak için değil, Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmek için katıldım. Daha önce de bu yarışmalarda yer almıştım. Efendimizin hayatı hem camide anlatılıyor hem de kitabını okuyarak öğreniyoruz. Bu yarışmayı düzenleyen Peygamber Sevdalıları Vakfı'na çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Kategori: Eğitim
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-