HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinçten Bismil esnafına ziyaret
​HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, Bismil ilçesinde bulunan esnafları ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinçten Bismil esnafına ziyaret

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez ile birlikte ilçede İstasyon Caddesi Özgürlük Bulvarı üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Bismil için tarım sektörünün çok önemli olduğunu vurgulayan Dinç, ‘‘ Bismil esnafımızı ziyaret ettik. Bismil'deki kardeşlerimizin misafirperverlikleri ve sıcak karşılamaları bizi duygulandırdı. Esnafımızla sürekli bir araya gelerek dertlerini, sıkıntılarını dinliyoruz. Talep ve önerilerini de dikkate alıp genel merkezimizle paylaşıyoruz. Bismil, devletin tarım alanında öncelik vermesi gereken bir ilçemizdir. Çünkü Bismil'in tarım alanı neredeyse Diyarbakır'ın diğer ilçelerine oranla yüzde 50'sini karşılıyor. Yüzde 40'lık tarım alanının çoğu Bismil'e düşüyor. Bu yönü ile üretimin olduğu yerde devletin de Bismil'e ayrı bir önem vermesi gerektiği düşüncesindeyim. ’’ dedi.

İlçedeki temaslarının ardından Dinç ve beraberindeki heyet, Bismil Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Musa Çelebi'yi ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunup çalışmalarında başarılar diledi.

Esnaf ziyaretlerinde Dinç’e il Başkan yardımcısı M. Emin Akyüz, Bismil ilçe Başkanı Ali Bilmez ve ilçe yönetiminde bulunan heyet eşlik etti. (AMED HABER)

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-