Yetimler Vakfı, kışlık giyim yardımında bulundu
Diyarbakır Yetimler Vakfı, onlarca aileye kışlık giyim yardımı kapsamında bot ve mont dağıttı.
Yetimler Vakfı, kışlık giyim yardımında bulundu

Türkiye başta olmak üzere dünyanın farklı bölgelerinde yetim, öksüz ve ihtiyaç sahiplerine ayni, nakdi, kırtasiye, kışlık giyim yardımında bulunan Yetimler Vakfı, Diyarbakır'da kışlık bot ve mont yardımında bulundu.

Afrika gibi su konusunda sıkıntı yaşayan ülkelerde su kuyusu açan et ve gıda yardımında bulunan Yetimler Vakfı, hayırseverler aracılığıyla yardımlarda bulunmaya devam ediyor.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde yeni bir şube açan Yetimler Vakfı, yeni şubelerinde yardım faaliyetinde bulunarak kışlık bot ve mont yardımında bulundu.

Yaptıkları yardım faaliyeti ile ilgili açıklamalarda bulunan Memduh Emek, "Yetimler Vakfı olarak kışın gelmesi münasebetiyle artık her yıl geleneksel hale getirdiğimiz yetim, öksüz ve mağdurları giydirme projemizi bu yıl 2024 yılı içerisinde başlattık. Şu an çocuklarımıza mont ve bot yardımında bulunuyoruz. Malumunuz kış ayı, havalar soğuk, yetimlerimiz üşümesin diye onlara kışlık giyim yardımında bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Yeni bir şube açtıklarını ve bunu hayırseverlere duyurmak istediklerini belirten Emek, "Diyarbakır merkez Bağlar ilçesindeki yeni bir mekanımızdır. Yetimlerle alakalı buradaki insanların da buraya başvurmalarını istiyoruz. Burayı kurmamızda bize yardımı eden ve bu yardımları yapmamıza vesile olan hayır sahiplerine de teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun. " dedi. (İLKHA)

 

Kategori: GÜNCEL
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-