Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Mayıs'ta en büyük rakibimiz rehavettir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "28 Mayıs'ta bizim rakibimiz asla CHP Genel Başkanı değildir. En büyük rakibimiz rehavettir, zaten öndeyiz nasıl olsa kazanırız duygusuna kapılmaktır." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Mayıs'ta en büyük rakibimiz rehavettir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Taha Akgül Spor Salonu’nda düzenlenen “Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlar Buluşması” programına katılarak bir konuşma yaptı.

28 Mayıs seçimlerine değinen Erdoğan, "4 gün sonra yeniden seçim var. Pazar günü için oy verme dışında hiçbir plan yapmayacağız. Pazar erkenden sandıklara giderek oyumuzu kullanacağız irademizi göstereceğiz. Rehavete kapılmak yok zafer sarhoşluğuna girmek yok. Olmazsa olmaz sandık ve sandıkta da Allah'ın izniyle zafere yürüyeceğiz. 28 Mayıs'ta bizim rakibimiz asla CHP Genel Başkanı değildir en büyük rakibimiz rehavettir zaten öndeyiz nasıl olsa kazanırız duygusuna kapılmaktır." dedi.

Erdoğan, " 4 Mayıs'ta aynı zamanda pek çok algı balonunun patlamasına şahitlik ettik. Diktatör 2. tura kalır mı ya? Diktatör işini birinci turda bitirir hem de yüzde 90'larla bitirir. Biz diktatörlüğe değil milletimizin gönlünü kazanmaya hasretiz." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, şöyle devam etti:

"Senin o teröristlerden ne farkın var. Sizin desteğinize ihtiyacım yok diyemiyorsun. Oradan gelen destek senin için bal kaymak... Hani neredesin bay bay Kemal en ufak bir şey söyleyemiyorsun. Kapalı kapılar ardında bunlarla yaptığı anlaşmalar ortada. Şimdiye kadar masadan bir itiraz duydunuz mu? İtiraz etmedikleri gibi bunlarla 'kana kan, intikam çağrıları' altında bunlarla Van'da miting yaptılar.

Benim vatansever tüm vatandaşlarım, tüm Türkiye pazar günü bunlara gereken dersi sandıkta verecektir. PKK’nın kurulduğu köye gidip buralara bahar gelecektir diye video çektiler. PKK’nın sembolü olan zafer işaretleriyle milleti selamladılar. Kandil'den gelen destek açıklamalarını karşıladılar. Şimdi çıkmışlar bize ahlak dersi veriyorlar. Sevsinler seni.. Sen ne zaman milliyetçi oldun. Bunlar böyle... Bunlarda her numara var. Bunların milliyetçilikleri maske. Benim milletim bunları yutmaz. Kimseyi kandıramazlar. 28 Mayıs bunun için bir fırsat. 28 Mayıs'ın muhalefette bir değişime neden olacağına inanıyorum." (İLKHA)

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-