Farklı şekillerde zulalanmış 10 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
Diğer illerden temin edilerek batı illerine sevk aşamasında olan ve gıda maddeleri içerisine zulalandığı belirlenen 10 kilogramı aşkın uyuşturucu madde ele geçirildi.
Farklı şekillerde zulalanmış 10 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü diğer illerden temin edilerek batı illerine sevk aşamasında olan veya torbacılar vasıtasıyla satışa sunulmak istenilen uyuşturucu maddelerin yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Organize bir şekilde hareket eden şüphelilerin tespitinin akabinde üzeri baklava ile kapatılmış tatlı kutularının alt kısmında, içerisinde çok sayıda canlı güvercin bulunan kutunun alt kısmında, zeytin kovaları içerisinde zeytinler arasında paketlenmiş halde, peynir kovalarının alt kısmına zulalanmış vaziyette ve yaşlı durumda olmasından faydalanmak suretiyle kurye olarak kullanılan şüphelinin bel korsesinde uyuşturucu madde zulalandığı tespit edildi.

Yapılan aramalarda 4 kilo 633 gram metamfetamin maddesi, 3 kilo 620 gram skank maddesi ve 1 kilo 945 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Söz konusu uyuşturucu maddelere, adli makamlardan alınan karara istinaden el konulurken operasyon kapsamında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama" suçundan işlem yapılan 7 şüpheli sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı. (İLKHA)

Kategori: GÜNCEL
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-