HÜDA PAR Diyarbakır'da depremzedelerin yerleştiği çadır kent ve KYK yurdunu ziyaret etti
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, beraberindeki heyetle birlikte Diyarbakır'da afetzedeler için hazırlanan çadır kent ve KYK yurdunu ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
HÜDA PAR Diyarbakır'da depremzedelerin yerleştiği çadır kent ve KYK yurdunu ziyaret etti

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç ve beraberindeki heyet, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde evleri zarar gören vatandaşların yerleştiği Bağlar ilçesindeki KYK yurdunu ve Yenişehir ilçesinde kurulan çadır kenti ziyaret etti.

Bağlar ilçesinde bulunan KYK yurduna giderek buraya yerleştirilen depremzedelerin durumlarını soran Dinç, geçmiş olsun temennilerinde bulundu. Yetkililerden bilgi aldı.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç ve beraberindeki heyet daha sonra Yenişehir ilçesinde kurulan çadır kenti ziyaret ederek burada incelemelerde bulundu.

Çadır kent yetkilileriyle birlikte depremzedeler için hazırlanan alanı gezerek incelemelerde bulunan Dinç ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR olarak üzerlerine düşen ne varsa yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Ziyarette; Dinç'e İl Başkan Yardımcıları, Bağlar İlçe Başkanı Orhan Zeren, Yenişehir İlçe Başkanı Muzaffer Beber, İl ve İlçe teşkilatından oluşan heyet eşlik etti. (İLKHA)

Kategori: GÜNCEL
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-