Umut Kervanı yüzlerce çocuğu giyindirdi
​​​​​​​"Bir Bot Bir Mont" kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışması başlatan Umut Kervanı, Diyarbakır'da yüzlerce çocuğu sevindirdi.
Umut Kervanı yüzlerce çocuğu giyindirdi

Yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmalarında bulunan Umut Kervanı, havaların soğuduğu bu günlerde minik çocukları unutmadı.

Diyarbakır'da ihtiyaç sahibi ailelerin umudu olan Umut Kervanı, "Çocuklar üşümesin" sloganıyla "Bir Bot Bir Mont" kampanyası başlattı.

Yapılan çalışma hakkında açıklamalarda bulunan Diyarbakır Umut Kervanı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Olgun, hayırseverlerin katkılarıyla yüzlerce çocuğun bot ve mont ihtiyacını karşıladıkları bilgisini paylaşarak Diyarbakır Umut Kervanı adına hayırseverlere teşekkürlerini iletti.

Kampanya hakkında konuşan Olgun, "Diyarbakır Umut Kervanı olarak ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. 'Çocuklar üşümesin' sloganıyla yola çıktığımız 'Bir Bot Bir Mont' kampanyasında her yıl olduğu gibi bu sene de devam ediyoruz." dedi.

Havaların soğuduğu bu günlerde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik başlatmış oldukları yardım çalışmasında bugün yüzlerce çocuğu giydireceklerini belirten Olgun, "Hayırseverlerin katkılarıyla sürdürdüğümüz bu çalışmada emeği geçen kardeşlerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz. Yardım çalışmalarımız güz mevsimiyle sınırlı olmadığını hatırlatarak hayırseverlerin sunacağı katkılarla daha geniş kitlelere yardımlarımızı ulaştırmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

"Bu yardımlar olmasaydı çocuklarımızı giyindirecek gücümüz yoktu"

Hayırseverlere teşekkürlerini ileten Olgun, "Bu münasebetle katkı sunan bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun. Rabbim yardımları kendi katında kabul etsin, mallarına bereket katsın." temennisinde bulundu.

Duygu ve düşüncelerini paylaşan ihtiyaç sahibi ailelerden Kader Basak, "Allah Umut Kervanından razı olsun. Çocuklarımızın bot ve mont ihtiyaçlarını karşıladı. Onlar olmasaydı bunları alacak gücüm yoktu. Umut Kervanı adeta fakir-fukaranın babası olmuş. Allah hayırlarını kabul etsin inşallah." şeklinde konuştu.

Saadet Ödün ise, "Allah kendilerinden razı olsun. Ne tür yardım olsa bizi telefonla arıyorlar, götürüp getiriyorlar. Çocuklarımızın giyecekleri mont yoktu, onlar karşıladı. Kendilerine teşekkür ediyorum." dedi. 

Kategori: Genel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-