Yürüme engelli öğrenciye tekerlekli sandalye hediye edildi
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 13 yaşındaki yürüme engelli öğrenci Muhammed Veysel Çakmak’ın tekerlekli sandalye ve kırtasiye desteği talebini yerine getirdi.
Yürüme engelli öğrenciye tekerlekli sandalye hediye edildi

Diyarbakır’da Bağlar Şehit Birkan Gündüz Ortaokulu’nda öğrenim gören 13 yaşındaki Muhammed Veysel Çakmak’ın öğretmeni, öğrencinin okula gidiş ve gelişlerde yaşadığı sıkıntılara kayıtsız kalmayarak durumu Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na aktardı.

Beyoğlu, doğuştan yürüme engelli olduğu öğrenilen Çakmak’a günlük yaşantısında rahatlıkla hareket etmesi için tekerlekli sandalye aldı, ayrıca eğitim hayatında başarılı olması için de çanta ve kırtasiye ürünlerinden oluşan eğitim seti temin etti. Tekerlekli sandalye ve eğitim seti, Beyoğlu’nun talimatıyla Bağlar Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürü Neşe Anlı tarafından okulda Çakmak’a takdim edildi.

Beklemediği bir sürprizle karşılaşan Çakmak, heyecan içerisinde aracına binerek okulda tur attı. Mutluluğu gözlerinden okunan engelli öğrenci, "İnanılmaz mutlu oldum. Benim bunlara çok ihtiyacım vardı. Karşımda görünce ne diyeceğimi şaşırdım. Artık okuluma daha rahat gideceğim, daha güzel şartlarda okuyacağım.” diyerek duygularını dile getirdi.

Okul yönetimi ve öğretmenler de, talebin kısa zamanda yerine getirileceğini beklemediklerini dile getirerek Beyoğlu’a teşekkür ettiler.

Kategori: Yerel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-