Bağlar'da KPSS nedeniyle iki semt pazarının yeri değiştirildi
Pazar günü yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) nedeniyle Bağlar'da aynı gün kurulacak iki semt pazarın yeri Bağlar Belediyesi'nce değiştirildi.
Bağlar'da KPSS nedeniyle iki semt pazarının yeri değiştirildi


Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'nde 18 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek KPSS öncesinde, öğrencilerin huzurlu ve gürültüden uzak ortamda sınava girmelerini sağlamak için Bağlar Belediyesi'nden geldi.

Vatandaşların talebi üzerine Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatıyla iki semt pazarının yeri değiştirildi.

Buna göre Pazar günü Mevlana Halit Mahallesi'nde El Cezeri Bulvarı önünde kurulan pazar yeri Şeyh Şamil Mahallesi'nde Barış Caddesi'ne kaydırıldı.

Yunus Emre Mahallesi Nükhet Coşkun Caddesi'nde Kazım Karabekir Ortaokulu önünde hizmet veren pazar yerinin ise yine aynı gün Körhat Mahallesi'nde Kılavuz Caddesi'nde kurulmasına karar verildi.

İki pazar yeri de daha önceki yerlerinde olduğu gibi aynı saatlerde vatandaşlara hizmet verecek.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, öğrencilerin geleceği için önem taşıyan sınavın huzurlu koşullarda gerçekleşmesine imkan tanımak için bu kararları aldıklarını söyledi.

Beyoğlu, "Sınav süresince gürültü olmaması çok önemli. Öğrencilerimizin huzurlu şekilde sınava girmelerini arzu ediyoruz. Bu amaçla bazı kararlar aldık. O gün ekiplerimiz sahada olacak. Tüm öğrencilerimize en hasbi duygularımla başarılar diliyorum. Rabbim, hepsine zihin açıklığı versin inşallah." diye konuştu.

Öğrencilerin huzurlu bir ortamda sınava girmeleri için böyle bir karar aldıklarını belirten,"Öğrenci kardeşlerimizin geleceğini etkileyen böyle bir süreçte belediye olarak üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirdik." dedi.

Kategori: Yerel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-