HÜDA PAR Ergani İlçe Gençlik Kolları park buluşmaları etkinliği düzenledi
​Park Buluşmaları kapsamında bir araya gelen HÜDA PAR Ergani İlçe Gençlik Kolları, gerçekleştirdiği farklı etkinliklerle gençlere, sosyal alanın hayra çevrilmesi konusunda önemli mesajlar verdi.
HÜDA PAR Ergani İlçe Gençlik Kolları park buluşmaları etkinliği düzenledi

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde park alanında gerçekleştirilen etkinlik Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programda bir konuşma yapan HÜDA PAR Ergani İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Haksever, düzenledikleri "Parklar Bizim, Gençlik Bizim" temalı programın amaç ve hedeflerini anlattı.

Hür Gençliğin taşıdığı en önemli misyonun içinde bulunulan zaman ve mekânı İslami anlamda hakikatin kendisi ile buluşturmak olduğunu söyleyen Haksever, "Parkları İslam’ın hakikatlerinin konuşulduğu, işlendiği ve yeşerdiği mekanlar haline getirmek bizlerin ortaya koyacağı irade ile ancak mümkündür. Günahın, boş vakit geçirmenin ve bir takım kötü çevrelerin toplandığı bu mekanlarda; iyiliği, hakikat ile güzelliği konuşur ve pratize edersek olumsuz bütün durum ve davranışların da ortadan kalktığına şahit olacak, gençler ve toplum için daha yaşanılabilir alanlar inşa etmiş olacağız inşallah." dedi.

"Gençlik Kolları olarak bu etkinlikleri sürdürmeye devam edeceğiz"

Bu mekanlarda iyiliğin çoğalması, görünür olması ve iyiliğin yayılması için çaba sarf ettiklerinin altını çizen Haksever, yeryüzünde kötülüklerle mücadelenin en güzel yolu iyilikleri artırmak ve görünür hale getirmek olduğunu belirterek şunları söyledi:

Hür Gençlik bir iyilik hareketi olup memleketin her karış toprağına iyiliği hâkim kılmak için mücadele yürütmektedir. Bu çağrıya sahip çıktıkça iyilik daha da yaygınlaşacaktır inşallah. Bütün heyecan, gayret ve azmimizle her bir gencimizi bu iyiliğe ortak edebilmek adına park buluşmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Yalnızca park buluşmaları değil; birçok etkinlikte de iyiliği, güzelliği ve hakikati yaymaya çalışıyoruz. HÜDA PAR Ergani İlçe Gençlik Kolları olarak bu etkinlikleri sürdürmeye devam edeceğiz İnşallah.

Programdaki konuşmaların ardından ezgi ve ilahiler seslendirildi. Bilgi yarışmasının düzenlendiği programda halaylar çekildi, halat çekme müsabakası yapıldı.

Program verilen ikram ile sona erdi. 

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-