Silvan'da "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği düzenlendi
Kur'an Nesli Platformu tarafından Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde kız ve erkek çocuklara namaz öğretimi, adap dersleri ve çeşitli aktivitelerin "Hayat Namazla Güzeldir" programı yapıldı.
Silvan'da

Ağustos ayı sonu ve eylül ayı başlarında Kur'an Nesli Platformu tarafından; toplumda namazın önemine dikkat çekmek ve erken yaşta çocukları namaza alıştırmak amacıyla ülke genelinde birçok merkezde "Hayat Namazla Güzeldir" adıyla 15 günlük öğretim programları gerçekleştirildi.

7-14 yaşları arasındaki çocuklara namazı sevdirmek amacıyla kız ve erkek çocuklarına yönelik kentte düzenlenen program, renkli görüntülere sahne oldu.

Kaniya Navin Parkında Silvan Kur'an Nesli Platformu Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinlik, çocukların okudukları Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Program finalinde çocuklar, şiir ve ilahiler seslendirdiler.

Etkinlikten sonra çocuklar "Hayat Namazla Güzeldir" sloganıyla Kaniya Navin Parkı'ndan merkez Selahaddin-i Eyyubi Camisine kadar yürüyüş yaptılar. Camide hep beraber kılınan namaz ile program sona erdi. 

Renkli görüntülere sahne olan program, aileler tarafından takdirle karşılandı.

Kategori: Genel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-