Avrupa Yetim Eli, Diyarbakır'da dağıttığı kurban etleriyle binlerce aileyi sevindirdi
Merkezi Avrupa'da bulunan uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, Diyarbakır'da binlerce ihtiyaç sahibi aileye kurban eti dağıttı.
Avrupa Yetim Eli, Diyarbakır'da dağıttığı kurban etleriyle binlerce aileyi sevindirdi


Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye'de de yetim, mağdur, öksüz ve kimsesizlere yönelik yardım çalışmalarını sürdürüyor.

Avrupa Yetim Eli olarak dünyanın birçok yerinde Kurban Bayramı faaliyetlerine başladıklarını söyleyen Avrupa Yetim Eli Diyarbakır gönüllü temsilcisi Mehmet Ali Aysu, "Hayırseverlerden vekaletlerini aldığımız kurbanlıkları İslami usullere ve hijyen kurallarına dikkat ederek bayramın birinci günü kestik. Kurbanlıkları doğramak ve paketlemek için buradayız. Paketlediğimiz ve hazırladığımız kurban etlerini; fakir, mazlum ve yetim ailelere götüreceğiz ve belki de senede bir kere sadece kırmızı eti gören fakir ve mazlumlar bu eti gördüklerinde hem hayır sahiplerine dua edecekler hem de Allah'a şükredecekler." şeklinde konuştu.

Aysu, "Avrupa Yetim Eli yılın 365 gününde dünyanın her tarafında mazlum ve mağdurların yardımına koşuyor. Afrika'da, Asya'da, Balkanlar'da, Türkiye'de ve dünyanın neresinde olursa olsun bir mazlum, mağdur ve yetim varsa imkanlar el verdikçe yardımlarına koşuyoruz. Bunun içindir ki arkadaşlarımız dünyanın her bir tarafında şu an faaliyetlerini yapıyorlar. Türkiye temsilciliği olarak paketlediğimiz kurbanlıkları birazdan fakirlere, yetimlere ve mazlumlara götüreceğiz. Rabbim tüm hayır sahiplerinden razı olsun. Mazlumları, mağdurları, fakirleri ve yetimleri unutmadıkları için cennetine koysun." dedi.

Kategori: Genel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-