HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç: Piyasadaki istikrarsızlık esnafı ciddi bir şekilde etkiliyor
Bağlar ilçesinde yaptığı esnaf ziyareti sonrası açıklama yapan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, yetkililerin masa başında oturarak vatandaşların durumundan habersiz olduğuna söyleyerek “Piyasadaki istikrarsızlık esnafı ciddi bir şekilde etkiliyor” dedi.
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç: Piyasadaki istikrarsızlık esnafı ciddi bir şekilde etkiliyor

Haberin videosu için tıklayın! Haberin galerisi için tıklayın!

Merkez Bağlar ilçesinde bulunan Kuruçeşme esnafını ziyaret ederek halkın sorun ve sıkıntıları ile ilgilenen HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç, burada yaptığı konuşmada piyasadaki istikrarsızlık nedeniyle vatandaşların ciddi anlamdan piyasadan etkilendikleri için tedirgin olduklarını ifade etti.

Yaptığı ziyaret sonrası açıklama yapan Dinç, yetkili ve mülki amirlerin vatandaşın sıkıntılarını görmeleri için sokağa inip halkın sorunlarıyla ilgilenmeleri gerektiğini söyledi.

“Esnaf sattığı ürünün yerini dolduramadığı için ciddi anlamda sıkıntı yaşıyor”

Dinç, “Bağlar İlçe Teşkilatımız ile beraber Bağlar ilçesi Sento Cadde üzerinde bulunan Kuruçeşme esnafını ziyaret ettik. Esnafımızı ziyaret ederken, kendilerinin çok sıkıntılı bir süreçten geçtiğine şahit olduk. Özellikle gıda fiyatlarının, hayvan yem fiyatlarının, tarımda kullanılan ilaçların ve gübre fiyatlarının çok yüksek olması nedeniyle esnaf sattığı ürünün yerini dolduramadığı için ciddi anlamda etkilediğini gördük.” dedi.

“Yetkililerin masa başında oturarak vatandaştan haberdar olmadıklarını gördük”

Piyasadaki istikrarın sağlanması için bütün yetkililerin elinden geleni yapmaları gerektiğini ifade eden Dinç, “Vatandaşlarımız ciddi anlamdan piyasadan etkilendikleri için tedirginler. Piyasadaki istikrarın sağlanması için bütün yetkililerin elinden geleni yapmaları gerekir. Yetkililer vatandaşı görmeli, gelip esnaf ve vatandaş ile görüşüp neler yaşadıklarını bizzat görmelerini istiyoruz. Yetkililer masa başında vatandaşların durum ve hallerinden haberdar olmadıklarını gördük. Bütün yetkili ve mülki amirleri vatandaşların ne sıkıntı içerisinde olduğunu görmek için vatandaşın yanına gelip görüşmeleri gerekir.” dedi.

Ziyarette Dinç’e, HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkanı Orhan Zeren, İl Başkan Yardımcısı M. Emin Akyüz, İl ve ilçe yönetiminde bulunan heyet eşlik etti. (AMED HABER)


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-