HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı’ndan Dicle Nehri’nde boğulan öğrenciler için taziye ziyareti
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde Dicle Nehri’nde boğularak vefat eden 3 öğrencinin okuduğu okulda kurulan taziyeye katıldı.
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı’ndan Dicle Nehri’nde boğulan öğrenciler için taziye ziyareti

5 Haziran Pazar günü Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Bağıvar Mahallesi'nde öğle saatlerinde serinlemek için Dicle Nehri'ne giren ve akıntıya kapılarak vefat eden Osman Yetişkin, Enes Can ve Yunus Vural’ın okuduğu Vali Aydın Arslan Fen Lisesi’nde öğretmenleri tarafından taziye kuruldu.

Kurulan taziyeye bugün HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, Sur İlçe Başkanı Ercan Şenol ve beraberlerindeki kalabalık bir heyet bir ziyaret gerçekleştirdi.

Okul Müdürü Mehmet Yalçın tarafından karşılanan HÜDA PAR heyeti, okul öğretmenlerine taziyelerini sundu.

Yaşanan elim hadiseden dolayı üzüntülerini dile getiren Dinç, vefat eden öğrencilerin acısını paylaştıklarını ve kendilerine Allah’tan rahmet; ailelerine, sevenlerine, arkadaş ve öğretmenlerine sabırlar dilediğini belirtti.

Yaşanan olay ile ilgili okul yönetiminden bilgi alan Dinç, sıcak havaların kendisini hissettirmesiyle birlikte serinlemek için nehir, baraj, göl ya da denizlere girenlerin daha dikkatli olmaları gerektiğini ve yetkililerinde gerekli önlemleri almaları gerektiğini söyledi.

HÜDA PAR heyeti, okunan duaların ardından okuldan ayrılırken partinin ilçe başkanlıkları tarafından da vefat eden öğrencilerin ailelerine taziye ziyaretlerinde bulunduğu öğrenildi. (AMED HABER)

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-