Cumhurbaşkanı Erdoğan evlat nöbetinin 1000'inci gününde ailelere seslendi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, HDP Diyarbakır İl Binası önünde evlat nöbeti tutan anneleri ziyareti sırasında, alana telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bin gündür kararlılıkla mücadele veren aileleri tebrik etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan evlat nöbetinin 1000'inci gününde ailelere seslendi

Diyarbakır'da HDP/PKK tarafından çocukları kandırılarak dağa götürüldüğü gerekçesiyle HDP il binası önünde 3 Eylül 2019 tarihinde başlayan "Evlat Nöbeti" 1000'inci gününe girdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, evlat nöbetinin 1000'inci gününde Diyarbakır'a gelerek aileleri ziyaret etti. Ziyaret sırasında ailelere bir konuşma gerçekleştiren Soylu'nun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da telefonla bağlanarak ailelerin mücadelesine övgüde bulundu.

Telefonla yaptığı konuşmada Erdoğan, "Bundan tam bin gün önce başlayan mücadeleniz eşine az rastlanır bir mücadele olarak tarihe altın harflerle yazıldı. Şahsım ülkem ve milletim adına sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Diyarbakır'da ve diğer şehirlerde annelerimizin verdiği mücadeleyi, verdiğimiz operasyonlarla tamamlıyoruz. Artık çocuklarımızı kandıramayan terör örgütünün faaliyet sahalarını da birer birer kapatıyoruz." dedi.

Kategori: Genel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-