Diyarbakırlılardan Yetimler Vakfı'na teşekkür mesajları
Yetim, öksüz ve kimsesizler yararına düzenlenen ilahi ve nağmeler müzik şölenine katılan Diyarbakırlılar, programı tertipleyen Yetimler Vakfı'na teşekkür etti.
 Diyarbakırlılardan Yetimler Vakfı'na teşekkür mesajları


Yetimler Vakfı, Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde yetim, öksüz ve kimsesizler yararına ilahi ve nağmeler müzik şöleni düzenledi.

Düzenlenen etkinliğe yoğun katılım gösteren Diyarbakırlılar, bu tür etkinliklerin devamını dilerken benzer çalışmaların kamu kurumları tarafından da yapılmasını istedi.

Programa katılan İsmail Saymaz, "Çok güzel etkinlik yapmışlar, Allah kendilerinden razı olsun. Bu etkinliklerin olması Diyarbakır halkı için güzeldir. Bu tür etkinliklerin devamını diliyoruz. Gördüğünüz gibi civar yerlerden misafirlerimiz de var. Rabbim gelenlerin, yapanların ve herkesin hayrını kabul etsin inşallah." dedi.

"Kamu kurumları da buna benzer etkinlikler yapmalı"

Bu tür etkinliklerin yetimler yararına olduğundan herkesin katılması ve katkı sunması gerektiğinin altını çizen Burhan Gürçer, "Diğer konserler de ilahi yok. Bu konser de ilahi olduğu için daha güzel. Bu tür konserler topluma uygundur ama diğer konserler uygun değil. Burada Kur'an ve ilahiler okunuyor. Bunlar güzel bir şeydir." ifadelerini kullandı.

Katılımcılardan Meryem Karaman, bu etkinliğin yetimler açısından yararlı olduğunu dile getirirken Ahsen Yüksel ise yetimlere olan sevgisinden dolayı programa katılım sağladığını belirterek bu tür etkinliklerin devam etmesini diledi.

Kamu kurumlarından da bu tür çalışmalar beklediklerini ifade eden İbrahim Küçükağa, "Öncelikle Yetimler Vakfının düzenlediği bu program için Allah razı olsun. İleriki zamanlarda da belediye ve kaymakamlığımızın da bu tür programları düzenlemesini ve yetimlere yardımcı olmasını istiyoruz." şeklinde konuştu.

"İnsanların böyle faydalı amaç doğrultusunda bir arada toplanması güzel bir duygu"

Küçükağa, "Diğer konserlerden farkı yetimler yararına olmasıdır. Burada yetimler söz konusu olduğu için bunu belediyemizin örnek alması lazım. Belediyemizden isteğim programlarına Kur'an'la başlamaları, ilahi söylemeleri ve bayan-erkek ayrı olmasıdır." diye belirtti.

Diğer katılımcılar ise şunları söyledi:

Mevanur Tunç: Ben bu etkinliği güzel buldum. Bu etkinliği düzenleyenlerden Allah razı olsun. Yetimler Vakfı'na teşekkür ediyorum.

Sümeyye Eyeme: Çok güzel bir etkinlik yaptıkları için Yetimler Vakfına teşekkürlerimi sunuyorum. Allah Yetimler Vakfı'na yardım etsin.

Fatma Zehra Arınç: Bu etkinliğe annem ve komşumuzla Bağlar'dan geldik. Böyle etkinliklerin olması güzel bir şey. Bu etkinlikler insanları bir araya topluyor. Bu etkinliğe kim katkı saplıyorsa onlara teşekkür ediyorum.

Kategori: Genel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-