Yetimler Vakfı: Etkinlikteki tek gayemiz yetim ve öksüzlere maddi-manevi katkı sunmaktır
Yetimler Vakfı tarafından Diyarbakır'da düzenlenen etkinlik hakkında konuşan Yetimler Vakfı İstişare Kurulu Üyesi Cemil Cahit Ünsal, tek gayelerinin yetim ve öksüzlere maddi destekte bulunmakla beraber manevi katkı sağlamak olduğunu söyledi.
Yetimler Vakfı: Etkinlikteki tek gayemiz yetim ve öksüzlere maddi-manevi katkı sunmaktır


Yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik yardım çalışmaları yürüten Yetimler Vakfı, Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesi 15 Temmuz Şehitler Parkında ihtiyaç sahibi yetim ve öksüzler yararına ilahi nağmeler müzik şöleni düzenledi.

Düzenlenen etkinlikle ilgili değerlendirmelerde bulunan Yetimler Vakfı İstişare Kurulu Üyesi Cemil Cahit Ünsal, tek gayelerinin yetim ve öksüzlere maddi destekte bulunmakla beraber manevi katkı sağlamak olduğunu belirterek bu konuda kendilerini yalnız bırakmayan hayırseverlere teşekkürlerini iletti.

Cemil Cahit Ünsal

Ünsal, "Yetimler Vakfının düzenlemiş olduğu 'İlahi Nağmeler ve Müzik Şöleni' an itibariyle başlamış durumda. Emeği geçen herkesten razı olsun. Buradan bizi seyretmekte ve dinlemekte olan herkesi Allah'ın selamı ile selamlıyorum. İştirak eden ve edemeyen herkese de teşekkür ediyorum. İlahi Nağmeler programı şu an da büyük heyecan ve coşku ile devam etmektedir. Bu etkinliğimiz tamamı yetim, öksüz ve kimsesizler içindir. İnşallah bu açıdan faydalı bir etkinlik olacaktır." dedi.

"Vakfımız her zaman yetim ve mağdurların yanında olmuştur, olmaya da devam edecektir"

Bu tür etkinliklerle faaliyetlerini sürdüreceklerinin altını çizen Ünsal, "Özellikle Özlem Ajansa ve sanatçılarına; komşu ülkeden bizi kırmayıp katılım gösteren sanatçı kardeşlerimden Allah razı olsun ve çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu etkinlikte elde ettiğimiz maddi geliri yetimlerin istifadesine sunacağız. Biliyorsunuz maddi olarak vakıf her zaman yetim ve mağdurların yanında olmuştur, olmaya da devam edecektir. İnşallah farklı etkinliklerle bu faaliyetlerini sürdürecektir. Bu konuda vakfımız üzerine düşen görevi hak ve layıkıyla inşallah yapacaktır." ifadelerini kullandı.

Etkinlik alanındaki çalışmalar hakkında bilgi aktaran Ünsal, "Şu an da bu alanda yetimler yararına kermesimiz vardır. Yetimlerin yararına olmak üzere kumbaralar bırakmıştır. Buralardan elde edeceğimiz gelir ile inşallah onların harcamaları için istifadelerine sunacağız. Buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum. Yetimleri sahipsiz ve yalnız bırakmayalım. Her zaman desteklerini bize sunsunlar. İnşallah biz de vakıf olarak köprü görevini göreceğiz ve bu vazifeyi yerine getireceğiz. İnşallah maddi ve manevi destek sunmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Program alanında Yetimler Vakfının yanı sıra günler öncesinden ihtiyaç sahibi yetim ve öksüzler için kermes açan Diyarbakır Umut Kervanı, evlerde hazırlanan yöresel yemeklerden elişi ürünlere, giyimden zücaciyeye, kırtasiyeden hırdavata birçok alanda bulundurduğu ürünlerle çalışmalarını sürdürüyor.

"Yetim, öksüz ve kimsesizler yararına açtığımız kermes Çarşamba gününe kadar devam edecek"

Yetimler Vakfı'nın düzenlediği etkinlik münasebetiyle kermes statlarında da yoğunluk yaşadıklarını ifade eden Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Şahin Elelçi, her iki etkinlikte de gayenin bir olduğuna dikkat çekerek iki çalışmaya da katkı sunan hayırseverlere teşekkür etti.

Şahin Elelçi

Elelçi, "Diyarbakır Umut Kervanı olarak 2 gündür yapmış olduğumuz bu güzel kermeste çalışmalarımızı ayın 18'i itibariyle nihayete erdireceğiz. İnşallah Yetimler Vakfı'nın da bugün gerçekleştireceği konserle birlikte bu programı doruğa çıkarmış olmaktayız. Görüldüğü gibi bir şölen havasında gerçekleşiyor. Hamdolsun muhtaç, yetimler ve kimsesizler yararına yapmış olduğumuz kermeste bizim istek ve dileklerimiz bu çaresiz insanların yüzünün gülmesi ve onlara destek olmaktır." diye belirtti.

Yapılan çalışmada emeği geçen tüm paydaşlara teşekkürlerini ileten Elelçi, "Öncelikle bu alanda bulunan ve bu alanın dışında; bizlere katkı ve destek sunan Diyarbakır halkı başta olmak üzere tüm esnaflarımıza, hayırsever bağışçılarımıza, üye ve gönüllülerimize çok teşekkür ediyoruz. Rabbim onlarında hayırlarını etsin. İnşallah bu coşku, neşemiz ve desteğimiz ayın 18'ine kadar da sürecektir. Ben emeği geçen herkese yine sizin aracılığınızla çok teşekkür ediyorum. Rabbim herkesten razı olsun." dedi.

Kategori: Genel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-