Umut Kervanı üç aylar münasebetiyle mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım dağıttı
Rahmet, merhamet ve yardımlaşma iklimi olan üç aylar münasebetiyle Diyarbakır Umut Kervanı, yüzlerce mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi, kırmızı et ve kahvaltılık yardımında bulundu.
Umut Kervanı üç aylar münasebetiyle mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım dağıttı


Hayırseverlere talepte bulunan Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Şahin Elelçi, hayırseverler ve bağışçıların destek verdikleri halde, binlerce ve yüzlerce mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştıracaklarını söyledi.

Umut Kervanı Başkanı Şahin Elelçi

Elelçi, Umut Kervanı Türkiye'de olarak birçok ilde üç aylar münasebetiyle başlatmış olduğumuz hayır çalışmasını, bugün gerçekleştirildiklerini belirtti.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Elelçi, "Diyarbakır Umut Kervanı olarak merkez Yenişehir, Sur, Kayapınar ve Bağlar ilçelerinde çalışmaları başlatmış olduğumuz yanı sıra taşra ilçelerinde de aynı şekilde üç aylar vesilesiyle gıda kolisi, kırmızı et ve kahvaltılık kayıtlı olan yüzlerce mağdur ailelere kendilerine ulaştırmak için yola çıktık. Allah'a hamdolsun hayırlı bir çalışmanın içerisinde bulunmaktayız. Hayırseverlerin ve bağışçıların bize vermiş oldukları emanet olan vekaletleri bizde tespitli ve kayıtlı olan ailelere ulaştırdık."


Elelçi, "Mübarek üç ayların rahmetinden vesile kılarak onlarda kendilerince hayır sahipleri adına dualarını etsinler ki, ülkemiz ve dünya bu selametten ve esenlikten nasibini alsın. Umut Kervanı olarak bugün ve bugünden sonrada bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bağışçılardan ve hayırseverlerden isteğimiz ve talebimiz, bağışlarını bizlere verdikleri halde bekleyen binlerce ve yüzlerce muhtaç ailelere gıda ve kesilen kurban etlerini de ulaştıracağız. İsteğimiz mübarek üç ayların rahmetinden ve esenliğinden istifade etmektir. Bundan dolayı bağışları ve yardımlarınızı talep ediyoruz. Rabbim yapmış olduğunuz tüm hayırları kabul etsin, Allah razı olsun."

Kategori: Genel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-