İdlib için yardımlar gelmeye devam ediyor
​Dün kumbarasındaki parayı İdlib'deki çocuklara ulaştırmak üzere Umut Kervanına teslim eden minik Şehide'nin ardından bugün de aynı duyarlılığı Korkutan kardeşler gösterdi.
İdlib için yardımlar gelmeye devam ediyor

Umut Kervanı'nın başlatmış olduğu "Çocuklar Üşümesin, Kışları Bahara Çevirelim" çağrısına duyarsız kalmayan minik çocuklar, kumbaralarında topladıkları paraları İdlibli Müslüman kardeşleriyle paylaşıyor.

Diyarbakır'da ikamet eden Ali Hamza ve Muhammed Rezan isimli kardeşler, tablet almak için kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını İdlib'e göndermek üzere Umut Kervanı yetkililerine teslim etti.

Kardeşi Muhammed Rezan'la beraber Diyarbakır Umut Kervanı'na gelen Ali Hamza Korkutan, bu parayı tablet almak için biriktirdiğini belirterek "Televizyonda soğukta üşüyen kardeşlerimizi gördüğümde biriktirdiğim parayı Umut Kervanı'na bağışlamak istedim." dedi.

Yapılan bu duyarlı yaklaşımdan dolayı kendilerine ve ailelerine teşekkürlerini ileten Diyarbakır Umut Kervanı yetkililerinden Mehmet Köksal, yaklaşık 2 hafta önce "çocuklar üşümesin, kışları bahara çevirelim" çağrısı yaptıklarını hatırlatarak "Özellikle Afganistan, İdlib ve Yemen'de soğukta üşüyen çocuklar ölmesin diye bu çalışmamızı sürdürüyoruz. Şu ana kadar gerek yetişkin erkek ve kadınlar gerekse çocuklar olsun, yardımlar gelmeye devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Köksal, "İnşallah bu yardımların sayısı da artar. Anne ve babalar bu duygu ve düşüncelerle yetiştirdikleri zaman inşallah gelecek günlerimiz iyi olacaktır. Allah kendilerinden razı olsun. Bizler, verdikleri bu emanetleri inşallah en kısa zamanda yerine ulaştıracağız." şeklinde konuştu.

Kategori: Genel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-