Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan görevden alındı
Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan görevden alındı yerine Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali getirildi.
Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan görevden alındı

15. 09. 2020 tarihinde Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Yüksel Arslan görevinden alınarak yerine Tokat İl Milli Eğitim müdürü Murat Küçükali atandı. 

Antalya Valiliği görevinden Diyarbakır'a atanan Vali Münir Karaloğlu'nun ardından Yüksel Arslan Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmıştı.

Geçtiğimiz hafta Eğitim Bir-Sen Diyarbakır Şubesi'nin Eğitim ve Öğretimle ilgili olumsuzlukları içeren açıklamalarıyla gündem olan Arslan, son aylarda yolsuzluk ve usulsüzlüklerle sıkça gündeme gelmişti.

Murat Küçükali kimdir?

10.06.1973’te Trabzon’un Sürmene ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sürmene’de tamamladı. 1996’da 19 Mayıs Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğini bitirdi. Aynı yıl Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak Malatya’da göreve başladı. 2004’te Samsuna atandı. 2011’den itibaren Zile’de görev yapıyor. Evli ve üç çocuk babasıdır. (AMED HABER)

Kategori: Eğitim
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-