Ergani Umut Kervanı 2021 yılı faaliyet raporunu açıkladı
Umut Kervanı Vakfı Ergani Temsilciliği 2021 yılında yaptıkları çalışmaları ile ilgili faaliyet raporunu açıkladı.
Ergani Umut Kervanı 2021 yılı faaliyet raporunu açıkladı


Umut Kervanı Vakfı, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, 2021 yılı boyunca yaptığı yardım faaliyetlerinde yetim, mağdur ve muhtaç 912 aileye 155 bin 50 TL nakdi, gıda ve kırmızı et yardımında bulundu.

Umut Kervanı Yardım Vakfı 2021 yılında Ergani’de yapılan çalışmalar ile ilgili kamuoyuna açıklamalarda bulundu:

“2021 yılında 315 aileye 63 bin 325 TL değerinde gıda yardımı, 575 aileye 73 bin 275 TL değerinde kırmızı et yardımı, 18 aileye 3 bin TL nakdi yardım, 4 aileye 3 bin 200 TL değerinde halı ve beyaz eşya, onlarca aileye 12 bin 250 TL değerinde ayakkabı ve giysi yardımı yapıldı.”

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Ergani Umut Kervanı yetkilisi Mustafa Öz, salgına rağmen ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarını esirgemeyen hayırseverlere teşekkür etti.

Ergani Umut Kervanı yetkilisi Mustafa Öz

Öz; “Umut Kervanı Vakfı Ergani temsilcisi olarak 2021 yıl içerisinde hayırsever halkımızdan gelen yardımları mağdur, fakir, kimsesiz ailelere dağıttık. 315 aileye gıda yardımı, 575 aileye kırmızı et yardımı, onlarca aileye giyim ayakkabı yardımı, bunun yanında beyaz eşya diğer mutfak eşyaları olmak üzere toplamda 155 bin 50 TL yardımda bulunduk. Allah’u Teâlâ hayırsever halkımızdan razı olsun. Bizleri fakir ile kendileri arasında aracı kılıp bizlere bu hayrı nasip eden halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz inşallah. İnşallah imkânlarımız dâhilinde önümüzdeki yıl içerisinde yardımlarımıza devam edeceğiz. 2021 yılı ekonomik olarak epey sıkıntılı bir yıl olarak geçti. Halkımızın yardımıyla mümkün mertebe fakir, kimsesiz, yoksul ve yetimlere ulaştık. İnşallah 2022 yılı içeresinde de imkânlarımız dâhilinde halkımızın yardımlarıyla faaliyetlerimize devam edeceğiz. Rabbim hayırseverlerin hayırlarını kabul etsin. Ahirette kendilerine yatırım yapsın. Mallarına bereket koysun inşallah” ifadelerini kullandı.

Kategori: Genel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-