Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, 6-8 Ekim şehid ve gazi ailelerini ziyaret etti
Diyarbakır merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,2014'te 6-8 Ekim olaylarında PKK yandaşları tarafından kurban eti dağıtırken hunharca şehit edilen Yasin Börü’nün anne ve babası ile aynı olayda ağırlanan Yusuf Er’i ziyaret etti.
Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, 6-8 Ekim şehid ve gazi ailelerini ziyaret etti


Merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Suriye’nin Kobani şehrinde meydana gelen olayları bahane eden HDP'nin yaptığı çağrılar üzerine 6-8 ekim 2014'te kurban eti dağıtırken vahşice katledilen Şehid Yasin Börü'nün ailesi ile aynı olayda ağırlanan Yusuf Er'le bir araya geldi.

Şehadetinin 7'nci yılında Şehid Yasin Börü'nün ailesine vefa ziyareti gerçekleştiren Beyoğlu, ailelere sabır ve metanet dileğinde bulunarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ilettti.

Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette acılı anne Hatice Börü ve baba Fikri Börü’yü kaldıkları evde ziyaret eden Beyoğlu, sabır ve metanet dileyerek Şehid Yasin’e yapılanların terör zihniyetinin apaçık göstergesi olduğunu söyledi.

Beyoğlu, "Allah’ın izniyle Yasin kardeşimiz şehid olmuştur. Bu zulmü yapanlar iki dünyada da bedelini en ağır şekilde ödeyecektir. Evlat acısı zordur, sizi çok iyi anlıyorum. Ancak evladınız hayır işi yaparken haince ve kalleşçe şehid edildi. Allah bunun mükafatını hem size hem kendisine verecektir. Biz her zaman ve her koşulda yanınızdayız, bunu bilin." dedi.

Börü ailesi yapılan anlamlı ziyaret nedeniyle Beyoğlu’na teşekkür ederek bundan dolayı büyük teselli bulduklarını kaydetti.

Beyoğlu’nun ikinci ziyaret durağı PKK yandaşları tarafından hunharca saldırıya uğradıktan sonra "öldü" sanılarak bırakılıp kurtulan Yusuf Er oldu.

Er ailesine her türlü desteği vererek hayat mücadelesinde yalnız bırakmayacaklarını anlatan Beyoğlu, "Onca şeyi yaşamanıza rağmen göstermiş olduğunuz metanetten çok etkilendim. Şunu biliniz ki devletimiz güçlüdür, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan sizlerin ve milletimizin her ferdinin yanındadır. Bizler buradayız, bundan sonra sizi yalnız bırakmayacağız. Gönül, sosyal ve hizmet belediyeciliği en güzel şekilde milletimize yansıtmaya gayret ediyoruz. Sizlerin sesi olmak ve kol kanat germek için varız." diye konuştu.

Beyoğlu’nun ziyaretini ve onları sahiplenen davranışını memnuniyetle karşıladıklarını belirten Yusuf Er ve eşi, bu duyarlı tutum için teşekkür etti.

Kategori: Genel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-