HÜDA PAR Yenişehir İlçe Başkanı Beber, Çelikevler Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi
Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesine bağlı Çelikevler Mahallesinde başlatılan altyapı çalışmalarını yerinde görmek amacıyla mahalleyi ziyaret eden HÜDA PAR Yenişehir İlçe Başkanı Muzaffer Beber, çevre sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinledi.
HÜDA PAR Yenişehir İlçe Başkanı Beber, Çelikevler Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi

Haberin galerisi için tıklayın!


Merkez Yenişehir ilçesi Çelikler Mahallesinde DİSKİ tarafından başlatılan içme suyu ve kanalizasyon şebekesi döşeme çalışmaları devam ederken HÜDA PAR Yenişehir İlçe Başkanlığı hem sürdürülen çalışmaları yerinde görmek hem de mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinlemek amacıyla ziyaret gerçekleştirdi.

Mahallede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan HÜDA PAR Yenişehir İlçe Başkanı Muzaffer Beber, çevre sakinleriyle bir araya geldi.

Mahallede yaptığı görüşmelerde tespit edilen eksiklikler ve devam eden sorunları ilgili mercilere bildirmek üzere kayıt altına alan Beber, yapılan ve yapılması gereken çalışmaların takipçisi olacaklarını ifade etti.

Yaptığı görüşmeler sonrası açıklamalarda bulunan Beber, "Halkımızın en büyük sorunlarından biri altyapı sorunuydu. Hem sosyal medyada hem de basında gündeme getirdik. Bunlarla birlikte Yenişehir İlçe Belediye Başkanıyla halkımızın sorun ve sıkıntılarının giderilmesi için görüştük. Mağduriyetlerin ortadan kaldırılması için acilen bir şeyler yapılması hususuna değindik. Yenişehir Belediye Başkanı bu konuyla ilgileneceklerini söylemişlerdi." dedi.

"Çamur yığınına dönüşen yollar elverişli hale getirilmeli"

Beber, "Yaklaşık 10-15 gündür altyapı sorunu için çalışmalara başladılar. Halk çok mağdur ve şikâyetçi. Bu bir lütuf değil onu da belirteyim. Belediyenin halkına hizmet etmesi asli vazifesidir. Dileğimiz bu sorunların bir an önce tamamlamasıdır. Emeği geçenlere ve bu mağduriyetinin giderilmesi adına bir nebzede olsa elini taşın altına koyan tüm yetkililere teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Mahallenin sorun ve sıkıntılarına da değinen Beber, "Ayrıyeten bazı şikâyetler de duyduk. Toz-duman içerisinde kalmış yerlerin bir an önce temizlenmesi lazım. Bütün sokak araları kirli ve çamurlu. Bundan dolayı aşırı derecede böcek istilası söz konusu. Burada bir an önce ilaçlama yapılması gerekiyor. En büyük sıkıntılardan bir tanesi de geleceğimiz olan yavrularımızın eğitim konusunda problem yaşamasıdır. Özellikle kışın yağmur yağmasıyla buralar tamamen çamur yığınına dönüşüyor. Öğrenciler okula gitmekte büyük sorunlar yaşıyor, okula gidemiyorlar. Bunu da bir an önce çözüme kavuşturmasını gündeme getiriyoruz." şeklinde konuştu.

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-