DBB’nin “Keremke” adlı aylık haber bülteninin ilk sayısı çıktı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, kentte yaptığı alt ve üst yapı yatırımları ile sosyal yardım, spor, eğitim, turizm, kültür-sanat ve hizmetlerin yer aldığı “Keremke” adlı haber bültenin ilk sayısı çıktı.
DBB’nin “Keremke” adlı aylık haber bülteninin ilk sayısı çıktı

Diyarbakır halkı, 40 sayfadan oluşan bültene, dijital olarak belediyenin resmi web sitesinden, alış veriş merkezleri, toplu taşıma araçları, müzeler, gençlik ve kadın merkezleri, millet kıraathanelerinden ulaşılabileceği gibi belediye personeli aracılığıyla da kentin işlek caddelerinde esnafa ulaştırılacak.

Keremke’de kaleme aldığı “Diyarbakır’ı sevmeye dair” yazısında, sokakta çocuk, genç, xalti (teyze), mamo (amca), işçi ve esnafları can kulağıyla dinlediğini ifade eden Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Diyarbakır’da tüm zamanların yatırım rekorları kırılıyor, yeni işyerleri açılıyor ve yeni şirketler kuruluyor. İnanıyorum ki bu başlayan yeni dönem Karacadağ’dan Hevsel’e, Sur’dan Çınar’a, Ashab-ı Kehf’ten Pir Aziz’e, Silvan’daki esnaftan Dicle’deki çiftçiye bütün Diyarbakırlıları sarıp sarmalayacak, bugün dünden güzel olacak gelecek bugünden; Diyarbakırlı kadim kentin bütün potansiyelleriyle inşallah buluşacak.” dedi.

Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığınca her ayın 1 ile 5 arasında çıkarılması hedeflenen bültende, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı, hayata geçirmeyi planladığı hizmet ve yatırımlar yer alacak. (AMED HABER)

Kategori: Yerel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-