Ülke geneli ‘Tefecilik-2’ operasyonu gerçekleştirildi
17 Mart'ta eş zamanlı olarak 55 il, 333 adreste 355 şüpheliye yönelik düzenlenen tefecilik operasyonunda 98 şüpheli gözaltına alındı.
Ülke geneli ‘Tefecilik-2’ operasyonu gerçekleştirildi

Emniyet Genel Müdürlüğünden (EGM) yapılan yazılı açıklamada, KOM Daire Başkanlığı koordinesinde 17 Mart'ta ülke genelinde eş zamanlı olarak 55 il, 333 adreste 355 şüpheliye yönelik tefecilik operasyonunda 98 şüpheli gözaltına alındı.

Ülke genelinde eş zamanlı olarak 121 şüpheliye yönelik “Tefecilik-2” operasyonu gerçekleştirildiğini açıklayan Emniyet Genel Müdürlüğü, “Tefecilik suçuyla kararlı mücadelemiz kapsamında operasyonların devamı niteliğinde 13 Temmuz 2021 günü ülke genelinde eş zamanlı olarak 25 il ve 120 adreste 121 şüpheliye yönelik “Tefecilik-2” operasyonu gerçekleştirilmiş. Yapılan operasyonda 98 şüpheli gözaltına alınmıştır. Aramalarda ruhsatsız 2 adet tabanca, 2 adet tüfek ve bu silahlara ait çok sayıda fişek ile çok sayıda alacak verecek notlarının bulunduğu ajanda, çek-senet, sahte nüfus cüzdanı, uyuşturucu madde, kredi kartları ve pos cihazı ele geçirilmiş olup operasyonlar devam etmektedir.” denildi. (AMED HABER)

Kategori: Asayiş
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-