HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç köy ziyaretlerini sürdürüyor
​HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, Yenişehir İlçe Başkanı Muzaffer Beber ile birlikte Çimenler köyünü ziyaret ederek köy sakinleri ile biraraya geldiler.
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç köy ziyaretlerini sürdürüyor

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, Yenişehir ilçe Başkanı Muzaffer Beber ile birlikte Çimenler köyünü ziyaret ederek köy sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ziyarette köy sakinleri ile köyün sorunları hakkında hasbihal eden Dinç, ‘‘HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı olarak bugün Çimenler köyündeki vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Kardeşlerimizin misafirperverlikleri ve sıcak karşılamaları bizi duygulandırdı. Bu anlamda teşekkürlerimi sunuyorum. Bütün vatandaşlarımız ile sürekli bir araya gelerek dertlerini ve sıkıntılarını dinliyoruz. Talep ve önerilerini de dikkate alıp genel merkezimizle paylaşıyoruz. Biz HÜDA PAR olarak her zaman vatandaşlarımızın iyi gününde, kötü gününde yanında olacağız.” dedi.

Köy ziyaretlerinde Dinç’e İl Başkan yardımcısı M. Emin Akyüz, Yenişehir ilçe Başkanı Muzaffer Beber ve ilçe yönetiminde bulunan heyet eşlik etti. (AMED HABER)

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-