Diyarbakırlılar Filistin'in zaferini sevinçle karşıladı
Filistin direnişinin siyonist işgalci rejime galip gelmesini sevinçle karşılayan Diyarbakırlılar, mutluluklarını dile getirdiler.
Diyarbakırlılar Filistin'in zaferini sevinçle karşıladı


Siyonist çetelerin son 11 gün içerisinde Filistin'e yönelik saldırılarında uğradığı büyük hezimet sonrası ateşkes ilan etmek zorunda kalmasını sevinçle karşılayan Diyarbakırlılar, bugün bu zaferi kutlamak için meydanlardaydı.

Filistin'in kazandığı zaferin tüm Müslümanların zaferi olduğunu dile getiren HÜDA PAR Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanı Serap Tagil, "Ben buradan bütün dünyaya haykırıyorum:  Siyonist işgalci rejim kesinlikle kaybetmiştir. Allah'ın izniyle zafer İslam'ın ve Müslümanlarındır. Biz burada güneydoğu halkı olarak Filistinli kardeşlerimize her zaman destek olup yanlarında duracağız. Eğer imkân olsa kimse yerinde durmaz, Filistin'e oradaki kardeşlerinin yanına giderdik." dedi.

İslam Ümmetine Kudüs konusunda “duyarlılık” çağrısı yapan  Tagil," Ümmetin erkeklerine sesleniyorum, artık yeter! Bizler bayan olarak yerimizde duramıyoruz, biraz empati kurup onlara destek olun. Ev hanımlarına da sesleniyorum, mutfak masraflarından kısın, gereksiz harcama yapmayıp artan paranızla Filistin'e destek olun. Zira fiili olarak onların yanına gitmeye imkânımız yok ama maddi olarak oradaki kardeşlerimizin yanında duralım." ifadelerini kullandı.

"Bugün kapı açılsa ben koşa koşa Filistin'e giderim"

İslam ümmetinin aynı coşkuyla birlik içinde olmasını istediğini söyleyen Umut Bilgin, "Her ne olursa olsun her zaman Filistinli kardeşlerimizin yanında olacağız. Orada kardeşlerimiz şehit oluyorlar. Bizler ise burada bayraklarımızla kardeşlerimizin arkasındayız ve oradaki şehit olan gençlerden hiçbir farkımız yoktur. Bayraklarımıza meydanlarda her zaman onlara destek vereceğiz. Keşke Filistin'e giden kapılarımız açık olup oraya gidebilseydik." şeklinde konuştu.

Filistinli kardeşleri için ailesiyle birlikte zaferi kutlamaya gelen Muhammet Talha Selimoğlu "Buraya Filistinli kardeşlerimize destek vermek için geldim. Her zaman onların yanında olacağım. Filistin'e yardım konusunda elimden bir şey gelmese bile en azından onlara mermi taşırım." ifadelerini kullandı.

Bayramda topladığı harçlıkları Filistin'e gönderdiğini ifade eden minik Sümeyra Yapıcı ise "Her zaman Filistinli kardeşlerimin yanında olacağım. Onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağım. Bugün kapı açılsa ben koşa koşa onların yanına giderim. Ben bayramda topladığım harçlıklarımı Filistinli kardeşlerime gönderdim." diye konuştu.

"Rabbim bizlere Mescid-i Aksa'da namaz kılmayı nasip etsin"

Siyonistlere seslenen Osman Talha, "Titre israil, Selahattin'in torunları geliyor. Vallahi bugün Filistin'e kapılar açılsa şehit olmak için giderdim. Filistin'deki kardeşlerimiz ve ablalarımız hiçbir zaman yalnız olmadılar ve yalnız kalmayacaklar. Rabbim bizlere Mescid-i Aksa'da namaz kılmayı nasip etsin." dedi.

Tüm Müslümanların Filistin'in yanında siyonistlere karşı olduğunu vurgulayan Mehmet Şakir Çelik, "Vallahi Filistin için ben bu yaşımla oraya koşarak giderim. Sadece ben değil, burada ki insanların hepsi gitmeye hazırdır. İnşallah Filistinli kardeşlerimizin ebedi zaferi yakındır. Allah israile de yakın bir zamanda lanet yağdırır inşallah. İsrailin sonu İslam dünyası ayaklandığı zaman olacaktır. İsrail kaybetti, Filistin kazandı. Filistin'de ki kardeşlerimiz israili rezil rüsva etti." ifadelerini kullandı.

Kategori: Genel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-