HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç: Hepimiz birer Kudüs Mücahidiyiz
Dünya Kudüs Günü dolasıyla Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, Müslümanların siyonizmi iyi tanıyıp işbirlikçi çetelerine karşı birlik olmaları gerektiğini söyledi.
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç: Hepimiz birer Kudüs Mücahidiyiz


Ramazan'ın son Cuma gününün 1979 yılından bu yana "Dünya Kudüs Günü" olarak kabul edilmesi nedeniyle farklı alanlarda çalışmalar yürüten siyasi parti temsilcileri ve STK'lar, İslam Ümmetinin Filistin davası için birlik çağrılarında bulundu.

Cuma namazı sonrası Dünya Kudüs Günü'ne ilişkin açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, siyonist işgalci çetelerin Müslümanlara olan düşmanlıklarının yeni olmadığını belirterek İslam tarihinden örnekler verdi.

Dünya Kudüs Günü'nün İslam Ümmeti için birçok anlam ifade ettiğini belirten Dinç, İslam Ümmetinin tekrardan Kudüs bilincini oluşturup yayması gerektiğini ifade ederek "Dünya Kudüs Günü, sadece bir günden ibaret değildir. Bugünün dünyaya, özellikle siyonist işbirlikçi ve çetelere vereceği mesajlar vardır. Bugün anlamamız gereken en önemli mesaj siyonizmi tanıyıp işbirlikçilerinin ihanetlerini anlamaktır." dedi.

"Kudüs, İslam ümmetinin ortak paydasıdır"

Dinç, "Siyonistlerin ihanetlerini Peygamber Efendimizin yaşamından biliyoruz. O zamanlarda da bu siyonistler Peygamberimizle yaptığı anlaşmalara hep ihanet etmişlerdir. Beni Kureyza, Beni Nadir ve Beni Kaynuka Yahudilerini yani şimdiki siyonistlerin dedelerini iyi biliyoruz. Bunlar o zamanlardan beri hep katliam yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

İslam ülkelerinin Filistin davası karşısında sergilemeleri gereken tutuma değinen Dinç, "Bugün İslam ülkeleri ve liderlerine düşen aralarındaki ihtilafları bir kenara bırakıp Kudüs sevdasında bir araya gelmektir. Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa, dünyadaki sıradan mescitlerden biri değildir. Rabbimiz orayı ve etrafını mübarek ilan etmiştir. Allah, Peygamberimizi oraya götürüp ayetlerini göstermiştir. Yani Kudüs, İslam ümmetinin ortak paydasıdır. Eğer Kudüs sorunu çözülürse İslam ümmeti bir araya gelecektir." şeklinde konuştu.

"Siyonistler laftan değil Hazreti Muhammed'in ordusunun tavrından anlarlar"

Kudüs davası için İslam ülkeleri bir araya gelip otoriter bir güç oluşturmaları gerektiğinin altını çizen Dinç, "Çünkü siyonistler laftan değil Hazreti Muhammed'in ordusunun onlara gösterdiği tavırdan anlarlar. Bugün, bunların bize yaptığı sözleşmelerin veya anlaşmaların altında kölelik makyajı vardır. Bu sözleşmelerin tümünde bizi köle olarak görüyorlar. Bu onların 'Amentü'südür. Onlar İslam ülkelerini ve ümmeti köleleştirmek istiyorlar. Biz onların hiçbir sözleşmelerinin ya da normalleşmelerinin normal olmadığına inanmıyoruz." diye belirtti.

Siyonistlerin yaptığı vahşetlerin tarih boyunca devam ettiğini dile getiren Dinç "ABD, BM, AB ya da siyonist çetelerin anlaşmaları kendi çıkarları doğrultusundadır. Daha ne zamana kadar ümmetin liderleri birbiriyle uğraşacaklar? Hangi meşguliyetleri onları Kudüs sevdasından ve siyonistlerle mücadelesinden daha önemlidir? İslam ülkeleri acilen birlik olup siyonist çetelere karşı güç oluşturmalılar." ifadelerini kullandı.

"HÜDA PAR olarak Kudüs için üzerimize ne düşerse yapacağız"

HÜDA PAR öncülüğünde düzenlenecek olan sempozyuma değinen Dinç, "Biz HÜDA PAR olarak Kudüs için üzerimize ne düşerse yapacağız. Hepimiz birer Kudüs Mücahidiyiz inşallah. Siyonistler hiç rahat uyumasın ki, biz bebeğimizden gencimize ve yaşlımıza Kudüs sevdasını aşılayacağız. Kudüs bizim cihat merkezimiz olacak inşallah. Bugün saat 17.00'da Genel Başkanı'mızın son günlerde Kudüs'te yapılan gasp ve ihanetleri ele alan bir sempozyum olacaktır. İnşallah toplumumuz bu noktada bilinçlenir ve Hazreti Ömer'in hassasiyet gösterdiği gibi Kudüs'ü önemserler. İnşallah Selahaddin-i Eyyubi'nin Kudüs aşkı gibi bizde de Kudüs aşkı olur." dedi. (İLKHA)

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-