İşyerleri yanan esnafa Dinç’ten teselli ziyareti
​Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesi Gıda Toptancılar Sitesi’nde dün iş yerleri yanan işletmecileri ve işletme çalışanlarını ziyaret eden HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, ​yanan işyerinde incelemelerde bulunarak işyeri sahiplerine ve çalışanlarına “geçmiş olsun” dileklerinde bulundu.
İşyerleri yanan esnafa Dinç’ten teselli ziyareti

Önceki gün Gıda Toptancılar Sitesi’nde bir iş yerinde elektrik aksamlı çıkan yangın kısa sürede komşu iş yerine de bulaşmıştı. İş yerleri yanan esnafın can kaybı ve yaralanma olmazken iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi.

Cuma namazı çıkışı maddi hasardan dolayı mağdur olan esnafı ziyaret eden Dinç, ‘‘Cuma namazı çıkışı işyerleri yanan Gıda Toptancılar Sitesi esnafını ziyaret ettik. Elektrikten kaynaklandığını öğrendiğimiz yangında can kaybının olmaması bizleri sevindirdi. Oluşan maddi hasarın telafisi mümkündür ama can kaybının telafisi imkansızdır. Bu anlamda her zaman tedbirleri almalı, elektrik kontrolleri başta olmak üzere; sigara izmaritlerinin yerlere atılmaması ve bizlere zarar verebilecek tüm tedbirleri almamız gerekir. Bu vesileyle tekrar maddi hasardan dolayı mağduriyet yaşayan esnafımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.’’ dedi. (AMED HABER)

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-