Esnaftan Beyoğlu’na ziyaret
Diyarbakır merkez Bağlar ilçesindeki Sakarya Caddesi esnafı, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nu ziyaret ederek talep ve önerilerini iletti.
Esnaftan Beyoğlu’na ziyaret


Sokak düzenleme çalışmalarının devam ettiği Sakarya Caddesi'ndeki esnaf, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmalar için teşekkür edip öneri ve taleplerini aktardı.

Günlük ortalama 20 ile 25 bin kişinin ziyaret ettiği Diyarbakır’ın ticaretteki olarak bilinen Sakarya Caddesi’nde geçtiğimiz aylarda başlayan Sokak Sağlamlaştırma ve Cephe Düzenleme Projesi devam ederken, caddede bulunan esnaf, Beyoğlu’na ziyaret etti.

Beyoğlu tarafından karşılanan 28 kişilik esnaf heyeti, göreve geldiği tarihten itibaren caddede yaşanan alt ve üst yapı sorunlarının çözümü için çaba gösteren Beyoğlu’na teşekkür ederek bundan sonraki aşamada neler yapılması gerektiği konusunda öneri ve taleplerini kendisine aktardı.

Esnafın ziyaretini memnuniyetle karşılayan Beyoğlu, "Sakarya Caddemiz için ciddi emek verdik. Valimiz sayın Münir Karaloğlu’nun talimatıyla Büyükşehir Belediyemiz tarafından başlatılan çalışmalar tamamlandığında burası esnafımıza yakışan bir hale gelecek. Bundan sonra da hep beraber burayı daha güzel duruma getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen ziyarette misafirlerini ilgiyle dinleyen Beyoğlu, caddedeki proje tamamlandıktan sonra esnafla koordineli hareket ederek onların daha sağlıklı koşullarda çalışması için bir düzen oluşturacaklarını kaydetti.

Sakarya Caddesi’nin sadece Balar’ın değil Diyarbakır’ın ticaretteki can damarı olduğunu belirten Beyoğlu, "Göreve geldikten sonra defalarca caddeyi ziyaret edip esnafımızla bir araya gelerek taleplerini dinledik ve buna göre bir yol haritası oluşturduk. Şu an çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Halkımızın ve esnafımızın ne istediğini çok iyi biliyoruz. Bu anlamlı ziyaret için esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Proje tamamlandıktan sonra inşallah caddemiz hayal edilen hale gelecek." ifadelerini kullandı. (İLKHA) 

Kategori: Yerel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-