Diyarbakır'da ihtiyaç sahibi 10 bin kişiye giyecek yardımı
Diyarbakır'ın merkez Bağlar Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren giyim mağazası, ihtiyaç sahibi 10 bin kişiye giyecek yardımı yaparken bunların önemli bir bölümünü çocuklar oluşturdu.
Diyarbakır'da ihtiyaç sahibi 10 bin kişiye giyecek yardımı


Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kurmuş oldukları işletmeler ve vatandaşla sağladıkları iletişim ağı vesilesiyle binlerce kişiye giyimden gıdaya, eğitimden sosyal faaliyetlere kadar katkıda bulunduklarını söyledi.

İnsanların huzuruna ve mutluluğuna özel önem atfeden bir anlayışa sahip olduklarını dile getiren Beyoğlu, "Bir yandan yaptığımız hizmetlerle ilçemizin her karışını yaşanılabilir hale getirmenin mücadelesini verirken diğer yandan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın giyim ve gıda gibi temel ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyoruz." dedi.

Beyoğlu, "Bu mağazamız aracılığı ile binlerce vatandaşımıza bir nebze de olsa katkıda bulunmanın sevincini yaşıyoruz. Bunlar yeterli mi? Elbette yeterli görmüyoruz. Daha fazla katkı sağlamak için imkanlar dahilinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Bugün, yarınlarımızın ışığı çocuklarımızı mutlu etmeye çalıştık. Bir yavrumuz dahi buradan mutlu ayrılmış ise biz bundan büyük memnuniyet duyarız." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Kategori:
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-