Hür Gençlik'ten "Sabah Namazı ve Gençlik Buluşması"
Diyarbakır'da, HÜDA PAR Bağlar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığının düzenlediği "Sabah Namazı ve Gençlik Buluşması" programında sabah namazı kılındı, 6-8 Ekim Şehidlerinin kabirleri ziyaret edildi.
Hür Gençlik'ten

Her hafta geleneksel hale getirilen sabah namazı programlarında bu hafta Bağlar ilçesinde bulunan Nur Camii'nde bir araya gelen gençler, önce sabah namazını eda etti, ardından 6-8 Ekim olaylarında vahşice katledilen Şehid Yasin Börü ve arkadaşlarının kabirlerini ziyaret etti.

6-8 Ekim Şehidlerinin kabirleri başında Yasin-i Şerif okunduktan sonra Hazreti Süleyman Camii yerleşkesinde bulunan piknik alanına geçen gençlere çay ve çörek ikram edildi. 

İkramdan sonra gençlerin sorumlulukları başlığı altında kısa bir sohbet yapan HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkan Yardımcısı Cebrail Parıltı, her gencin üzerine düşen tebliğ vazifesini hakkıyla yerine getirmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Düzenlenen programa HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkanı Orhan Zeren, Bağlar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salman Güner ve gençler katıldı. 

Kategori: Genel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-