Gaziantep’te silahlı kavga: 2 ölü 2 yaralı
Gaziantep’te komşular arasında çıkan silahlı kavgada biri Suriye uyruklu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
Gaziantep’te silahlı kavga: 2 ölü 2 yaralı

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde aynı sokakta ikamet eden komşular arasında çıkan silahlı kavgada biri Suriye uyruklu 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.


Olay, dün gece geç saatlerde Şahinbey ilçesi Gümüştekin Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aynı sokakta ikamet eden Mustafa Okan (46) ile Suriye uyruklu M.H., isimli kişi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.


Tartışmanın giderek büyümesi üzerine her iki tarafın yakınlarının katılmasıyla bıçak ve av tüfeklerinin kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavga esnasında ateşlenen av tüfeklerden çıkan saçmalar sonucu        Okan olay yerinde hayatını kaybetti.


Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve zırhlı araç sevk edildi. Kavgaya müdahale eden polis olay sırasında elinde av tüfeği bulunan Hattap H. (31) isimli Suriyeliye “Dur' ihtarında bulundu. İhtara rağmen elindeki av tüfeği ile ateş açan Hattap H., polis tarafından açılan ateş sonucu hayatını kaybetti.


Kavgada, Okan’ın ismi öğrenilemeyen oğlu ile Suriye uyruklu B.G., yaralandı. Yaralılar haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri tarafından Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Hayatını kaybeden Okan ve Suriye uyruklu kişinin cenazeleri, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


Olayla ilgili soruşturma devam ederken, polis ikinci bir kavganın yaşanmaması için mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kategori: Genel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-