Güneydoğu'daki halı yıkamacılar fuarda buluştu
​Batman’da düzenlenen halı yıkamacılar fuarında Güneydoğu Anadolu bölgesinde bulunan halı yıkamacılar bir araya geldi.
Güneydoğu'daki halı yıkamacılar fuarda buluştu



Batman’da Temizlik Sanayici ve İş Adamları Derneği (TEMSİAD) ile Batman Halı Yıkamacılar ve Yardımlaşma Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri fuarda Güneydoğu Anadolu bölgesinde bulunan halı yıkamacılar bir araya geldi.

Fuara birçok ilden katılım gösteren firma yetkilileri stantları dolaşan halı yıkamacılara ürünlerini tanıttılar. Yapılan mini fuarla ilgili TEMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Demircan ile Batman Halı Yıkamacılar ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cafer Eripek bilgi verdiler.

Halı yıkama sektöründe hizmet veren tüm firmaları aynı çatı altında buluşturduklarını belirten TEMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Demircan, "Hem fuarımızı yapıp hem de tüm üyeler ile temizlik firmalarıyla bir araya gelerek ürünlerimizi tanıtma fırsatı oluştu. Güneydoğu ve Anadolu bölgesinde nerede yapabiliriz diye kendi aramızda istişareler neticesinde Batman’ı merkez olarak gördük. Bir günlük bir fuarımız yapılmakta. Gayet etkili ve verimli geçmekte. TEMSİAD üyelerimiz genelde Türkiye’de temizlik sanayide kendilerini ispat etmiş, vizyonunu iyi belirlemiş, 50’ye yakın ülkeye ihracat gerçekleştiren, yaptığı ürünün kalitesi ile kendini ispatlamış firmalardan oluşmakta. Şu anda Batman'da makine firmalarımız, şampuan üreten firmalarımız, poşet üreten firmalarımız, yani halı yıkama sektörü ile ilgili tüm sanayi malzemeleri üreten firmalarımız buradalar." dedi.       

Bölgeyi temsilen Batman’da fuarın yapılmasından çok memnun olduklarını ifade eden Batman Halı Yıkamacılar ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cafer Eripek ise şunları söyledi: "TEMSİAD’ın buraya gelmesi Güneydoğu'daki, bölgedeki halı yıkamacıların önünü açmıştır. Bunun daha da ileriye gitmesi için TEMSİAD’ı Batman'a davet ettik. Batman'da temizlik sektörü üzerine ilk defa böyle bir fuar yapılıyor. Burada TEMSİAD’ın Türkiye’de kanıtlanmış, Avrupa’ya ihracat eden firmaları var. Biz de bunları Batman ve bölge halkına, esnafına, halı yıkamacılar katkı sunması için davet ettik. Bugün çok güzel ve verimli geçiyor. İnanıyorum ki bu fuardan sonra Batman'da halı yıkamacılık sektörünün önü açılacak, daha fazla kalite kazanacak. Biz Batman'da halı yıkamacıların yükselmesi ve daha güzel hizmete varması için dernek olarak elimizden geleni yapıyoruz."

Batman Halı Yıkamacılar ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cafer Eripek tarafından hazırlanan plaket TEMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Demircan takdim edildi.



Kategori: Ekonomi
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-