Salihli Mahallesine yeni toplu taşıma güzergahı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, dış ilçelerde daha önce toplu taşıma hizmeti verilmeyen mahallelere yeni güzergahlar açtı.
Salihli Mahallesine yeni toplu taşıma güzergahı

Toplu ulaşım hizmeti için çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, daha önce toplu taşıma hizmeti verilmeyen mahallelere güzergahlar açmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Ergani ilçe merkezine 12 kilometre uzaklıkta Salihli Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlara ulaşım hizmeti vermek için güzergah oluşturdu. Yeni açılan güzergahta toplamda 230 hane ve yaklaşık bin 300 vatandaş faydalanacak.


Büyükşehir Belediyesi, Ergani’nin Salihli Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine, grup yolu üzerinde bulunan mahalle ve mezraları da kapsayacak şekilde yeni güzergah açtı. Bugüne kadar toplu taşıma hizmeti verilmeyen mahallelerde yaşayan vatandaşların hastane, eğitim, sağlık ve ticari ihtiyaçları ile şehir merkezlerine ulaşımlarını sağlamak amacıyla açılan güzergahta bir araçla toplu taşıma hizmeti verilmeye başlandı.


Sabah saat 07.00’de Salihli Mahallesinde başlayacak seferler birer saat arayla akşam saat 18.00’e kadar devam edecek. Ergani – Yol Bulan – Pınar Kaya – Salihli mahallerinde geçecek güzergahta ES1 koduyla 1 araç hizmet verecek.

Kategori: Genel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-