Diyarbakır'da Bugün Bu Güzergahlar Trafiğe Kapalı
Diyarbakır'da bugün yapılacak olan 19 Mayıs etkinlikleri dolayısıyla bazı güzergâhların trafiğe kapatılacağı bildirildi.
Diyarbakır'da Bugün Bu Güzergahlar Trafiğe Kapalı

19 Mayıs Cumartesi günü (bugün) yapılacak olan 19 Mayıs etkinlikleri gerekçesiyle Diyarbakır'da bazı cadde ve güzergâhların trafiğe kapatılacağı bildirildi.


Konu ile ilgili olarak Diyarbakır Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada "İlimizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili olarak 19 Mayıs 2018 günü yapılacak olan etkinlik kapsamında vatandaşlarımızın etkinliğin yapılacağı alana yakın yollarda giriş ve çıkışlarda mağdur olmaması adına etkinlik süresince trafiğe kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergâhlar aşağıda belirtilmiştir." ifadeleri kullanılarak kapatılacak yollar şöyle sıralandı.


"Ekinciler Caddesinde; Kışla Caddesi ile İnaloğlu Caddesi arası kapanacaktır. Alternatif olarak Akkoyunlu Caddesi takiben İstasyon Caddesine verilecektir.


Hintlibaba Caddesinde; Kışla Caddesi ile İnaloğlu Caddesi arası kapanacaktır. Alternatif olarak Elazığ Caddesi ve Ali Emiri Caddesine verilecektir.


İnaloğlu Caddesinde; Ekinciler Caddesi ile Hintlibaba Caddesi arası kapanacaktır. Alternatif olarak Ali Emiri Caddesi takiben İstasyon Caddesi veya Elazığ Caddesine verilecektir.


Kışla caddesinde; Ekinciler Caddesi kesişiminden Hintlibaba Caddesi kesişimine kadar kapanacaktır. Alternatif olarak Elazığ Caddesi ve İstasyon Caddesine verilecektir.

Kategori: Yerel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-