PTT kadroları için sınav başvuruları başlıyor!
UDH Bakanı Arslan, PTT'de istihdam edilecek 5 bin kişi için sınav başvurularını yarın almaya başlayacaklarını belirterek, '21 Mayıs son gün' dedi.
PTT kadroları için sınav başvuruları başlıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT ve Türk Telekom Vakfı 24. Olağan Genel Kurulu'nun açılışında yaptığı konuşmada, PTT Messenger yazılımının kendi bakanlığı, diğer bakanlıklar, Savunma Sanayii Müsteşarlığı, TAI gibi birçok kuruluş tarafından yapılan testlerinin başarıyla sonuçlandığını vurguladı.

"OY PUSULALARI PTT TARAFINDAN TAŞINACAK"

Söz konusu seçim dolayısıyla PTT'ye önemli görevler düştüğünü belirten Arslan, Yüksek Seçim Kurulu ile yapılan anlaşma gereği oy pusulalarının il ve ilçelere götürülmesi görevinin mesai arkadaşlarına verildiğini hatırlattı. Arslan, "PTT'miz kritik bir görev ifa diyor. Bu görevi ifa ederken de oy sandıklarının ve pusulalarının sevkinde hiçbir aksaklık yaşanmaması, mahalline zamanında gitmesi adına hassasiyetinizi biliyorum ama bir kere daha bu konuda gerekli gayretin gösterilmesi konusunda mesai arkadaşlarımızı uyarmak istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

"5 BİN KİŞİLİK ALIM İÇİN SINAV BAŞVURULARI BUGÜN BAŞLIYOR"

Bakan Arslan, PTT'de istihdam edilecek 5 bin kişi için sınav başvurularını bugün almaya başlayacaklarını belirterek, "21 Mayıs son gün. Üniversitelerimizin yapacağı yazılı sınav sonucunda mülakatla gerekli test ve değerlendirmeleri gerçekleştirdikten sonra bu arkadaşları bünyemize katacağız." dedi.

Kategori: Ekonomi
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-